Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Παν. Ηλιού: «Όλοι στην Κοιλαδιώτικη Καρναβαλούπολη»

Την «Καρναβαλούπολη», διοργανώνει και επιμελείται με επιτυχία, μέσα στο κλίμα των ημερών της αποκριάς, ο υπό σύσταση, Πολιτιστικός Σύλλογος Κοιλάδας «Φράγχθι».
Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις, που ξεκίνησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο, στο όμορφο και γραφικό ψαροχώρι της Ερμιονίδας, θα συνεχιστούν το διήμερο 22 και 23 Φεβρουαρίου, με πλούσιες δράσεις, ενώ αναμένεται να κορυφωθούν, την Καθαρά Δευτέρα 3 Μαρτίου.
Ο προσωρινός Πρόεδρος, του διοργανωτή Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Παναγιώτης Ηλιού, αναφερόμενος στα δρώμενα, της Κοιλαδιώτικης «Καρναβαλούπολης», δήλωσε στην «Ενημέρωση Πελοποννήσου»:
 
«Ξεκινήσαμε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, με την διεξαγωγή παραδοσιακών παιχνιδιών, διαγωνισμού «καραόκι» και χορού. Το προσεχές Σάββατο θα πραγματοποιηθεί το «Κυνήγι του Θησαυρού», με την συμμετοχή παιδιών της 5ης και 6ης δημοτικού, αλλά και μαθητών του γυμνασίου. Αν και η απόφαση μας, να διοργανώσουμε καρναβαλικές εκδηλώσεις, ήρθε γρήγορα και δεν είχαμε τον χρόνο που θα θέλαμε, ώστε να τις διαφημίσουμε, είμαστε ευχαριστημένοι από τα πρώτα αποτελέσματα. Κυρίως, από την ανταπόκριση που βρίσκουμε, από τους συνδημότες μας που μας επισκέπτονται, από τις υπόλοιπες περιοχές, του Δήμου μας. Βασικός μας σκοπός ως Πολιτιστικός Σύλλογος, είναι η συμβολή μας στην ψυχαγωγία του κόσμου, μέσα σε αυτές τις δύσκολες, κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες, που όλοι βιώνουμε… Την Κυριακή θα γίνει, η Καρναβαλική παρέλαση, με αφετηρία το δημοτικό σχολείο Κοιλάδας και τερματισμό δίπλα, στον λιμενικό σταθμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: