Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

3 νέους υποψηφίους ανακοίνωσε ο Χρήστος Γραμματικόπουλος

Μαρία Ράλλη
Συνεχίζοντας την τμηματική δημοσιοποίηση των υποψηφίων του συνδυασμού του (Ναύπλιο. Νέα Ελπίδα), ο Χρήστος Γραμματικόπουλος έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα τριών ακόμη υποψηφίων.
Πρόκειται για την Μαρία Ράλλη, τον Κώστα Κυμπουρόπουλο και τον Χρήστο Κούτρα.

Η Μαρία Ράλλη, η μεγάλη άτυχη των προηγούμενων δημοτικών εκλογών, που λόγω συστήματος δεν εκλέχθηκε αν και είχε έρθει πρώτη σε σταυρούς προτίμησης μεταξύ όλων των συνυποψηφίων της, αναφερόμενη στην υποψηφιότητά της δήλωσε:
"Συμμετέχοντας ενεργά στα δημοτικά δρώμενα τα τελευταία χρόνια, βλέπω ξεκάθαρα την επιτακτική ανάγκη  αλλαγής στο Δήμο μας. Όλα τα άξια στελέχη της παράταξης μας μαζί με τον Χρήστο Γραμματικόπουλο είμαστε έτοιμοι να οδηγήσουμε τον δήμο μας από το χθες στο αύριο". Η ίδια, έχει σπουδάσει οικονομικά με ειδίκευση στη μηχανογραφημένη λογιστική. Εργάστηκε στις οικονομικές υπηρεσίες του Ομίλου Βαρδινογιάννη. Σήμερα εργάζεται στην επιχείρηση που διατηρεί η οικογένειά της. Είναι παντρεμένη με τον Βασίλη Πιτσάκη και είναι μητέρα δύο αγοριών.


Κώστας Κυμπουρόπουλος 
Χρήστος Κούτρας
Ο Κώστας Κυμπουρόπουλος είναι υπάλληλος ΕΛΤΑ. Γεννήθηκε και κατοικεί στην Πουλακίδα. Είναι παντρεμένος με την Χριστίνα Κρεμαστιώτη με την οποία έχουν δύο παιδιά.

Ο Χρήστος Κούτρας είναι εν' ενεργεία τοπικός σύμβουλος Αγίας Τριάδας. Γεννήθηκε και κατοικεί στην Αγία Τριάδα Μιδέας. Είναι πτυχιούχος της «Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας», του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και σήμερα εργάζεται ως Καθηγητής Γερμανικών. Έχει πραγματοποιήσει προπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Trier της Γερμανίας. Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός αγοριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: