Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Ένταση στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης (video)

Τα προβλήματα του Βοσυνιώτειου προκάλεσαν πανικό μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης στο οποίο επί πολύ ώρα επικράτησε μεγάλη ένταση, φωνές και αντιπαραθέσεις.
Σε πολύ υψηλούς τόνους μίλησε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και πρώην Πρόεδρος του Βοσυνιώτειου Γιώργος Σαμαρτζής, ενώ μέσα στην ένταση κάποια στιγμή ο δημοτικός σύμβουλος του ΚΚΕ έκανε λόγο για εκφυλισμό του Συμβουλίου.
Πολλές φορές υπήρξε αντιπαράθεση ανάμεσα στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστα Ταλούμη και στον Γιώργο Σαμαρτζή.

Μεταξύ άλλων, ο Σαμαρτζής ρώτησε γιατί ενώ έχει παραιτηθεί εδώ και ένα έτος μέλος του Βοσυνιώτειου, ακόμα δεν έχει αντικατασταθεί, ενώ μετά είπε ότι επί 4 μήνες δεν υπάρχει πλυντήριο ρούχων στον βρεφονηπιακό σταθμό!
Μάταια, προσπαθούσε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου να του ζητήσει να ακούσει την απάντηση του Δημάρχου και να μην παρεμβαίνει, όμως ο Γιώργος Σαμαρτζής συνέχιζε να φωνάζει, λέγοντας ότι ακούγονταν ψέματα.
Αφού ηρέμησαν τα πνεύματα, ο Δήμαρχος είπε ότι γίνεται προσπάθεια να βρεθεί λύση στη χρηματοδότηση του βρεφονηπιακού σταθμού.
Ενώ, για τα όσα ακούστηκαν περί επιχορήγησης του Αρκαδικού, ο Γιάννης Σμυρνιώτης απάντησε ότι έχουν επιχορηγηθεί όλα τα αθλητικά σωματεία της περιοχής και όχι μόνο ο Αρκαδικός.
«Έχετε καταντήσει το συμβούλιο καφενείο» είπε ο Κώστας Ταλούμης προς το Γιώργο Σαμαρτζή, για να λάβει την απάντηση ότι "το έχετε κάνει μπουζουξίδικο»!
«Μας ντροπιάζει όλους αυτό που ζούμε στο δημοτικό συμβούλιο» είπε ο Πέτρος Καλτεζιώτης για το χάος που επικράτησε το συμβούλιο.

Κάποια στιγμή διακόπηκε το συμβούλιο για δέκα λεπτά για να συνεχιστεί αργότερα, ενώ αποχώρησε ο Γιώργος Σαμαρτζής.


Πηγή: Kalimera-Arkadia

Δεν υπάρχουν σχόλια: