Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Φλωρής και Μπαλαμπάνης υποψήφιοι με Γεωργόπουλο

Φλωρής και Μπαλαμπάνης σε κοινή παρουσία
Δύο ακόμη εκ των βασικών συνεργατών του Δημήτρη Καμιζή προσχώρησαν στην Δημοτική Παράταξη του Γιάννη Γεωργόπουλου. Οι κ.κ. Χρήστος Μπαλαμπάνης και Μανώλης Φλωρής, αιτιολογώντας την απόφασή τους, με κοινή δήλωση, τονίζουν ότι «…εκτιμούμε ότι μία Δημοτική Αρχή που θα στηρίζεται στην πλειοψηφία της Δυνατής Ερμιονίδας στο Δημοτικό Συμβούλιο μπορεί να εξασφαλίσει αυτές τις προϋποθέσεις συνεννόησης και σύνθεσης, για την αποτελεσματική του λειτουργία, προς όφελος του τόπου μας και των δημοτών του».
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Γεωργόπουλος, με αφορμή την κοινή δήλωση των δύο προσχωρησάντων, απευθυνόμενος προς τους Δημότες της Ερμιονίδας, τους ενημέρωσε με την εξής ανακοίνωση:
«Αγαπητές συνδημότισσες αγαπητοί συνδημότες, στον απόηχο της μεγαλειώδους πρώτης συγκέντρωσης της "Δυνατής Ερμιονίδας" στις 5 Μαρτίου 2014 και την παρουσίαση των 50 πρώτων υποψηφίων συμβούλων της παράταξής μας, ξεκινά από σήμερα, η σταδιακή δημοσιοποίηση των ονομάτων και των υπολοίπων υποψηφίων συμβούλων μέχρις συμπληρώσεως του προβλεπόμενου από το νόμο, αριθμητικού συνόλου.
Χαιρετίζουμε και ανακοινώνουμε τις υποψηφιότητες με τη Δημοτική μας παράταξη "Δυνατή Ερμιονίδα" στις επερχόμενες εκλογές της 18ης Μαΐου:
του Χρήστου Μπαλαμπάνη από το Ηλιόκαστρο  Δημοτικού Συμβούλου Ερμιονίδας (2010 - 2014) και του Μανώλη Φλωρή από την Κοιλάδα Δημοτικού Συμβούλου Κρανιδίου - Ερμιονίδας (1998 - 2014), Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Ερμιονίδας.
Όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα.
Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε την Ερμιονίδα Δυνατή. 


"Δυνατή Ερμιονίδα"
 Γιάννης Γεωργόπουλος
 Υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας

 Η ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΗ και ΦΛΩΡΗ
«Αγαπητές συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,
Μετά την αμετάκλητη απόφαση του Δημάρχου Δημήτρη Καμιζή να μην θέσει υποψηφιότητα στις ερχόμενες Δημοτικές εκλογές και μετά από έντονο προβληματισμό για την πορεία των αυτοδιοικητικών πραγμάτων στον τόπο μας, αποφασίσαμε την συνεργασία μας με την παράταξη «Δυνατή Ερμιονίδα», με επικεφαλής τον Γιάννη Γεωργόπουλο έχοντας πλήρη επίγνωση των σοβαρών προβλημάτων που έχει ο τόπος μας, αλλά και των μεγάλων δυσκολιών και εμποδίων, για την επίλυση και αντιμετώπιση τους, εξ αιτίας της οικονομικής κρίσης που περνάει η πατρίδα μας, αλλά και της αδυναμίας της κεντρικής διοίκησης να δώσει λύσεις, πιστεύουμε ότι στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο είναι απαραίτητο να επικρατήσουν συνθήκες συνεννόησης και σύνθεσης απόψεων και όχι στείρα αντιπαράθεση.
Στις παρούσες συνθήκες και αφού δεν κατέστη δυνατόν παρά τις προσπάθειες μας να υπάρξει προεκλογικά προγραμματική σύγκλιση, μεταξύ υποψηφίων παρατάξεων στα κρίσιμα τουλάχιστον ζητήματα, εκτιμούμε ότι μία Δημοτική Αρχή που θα στηρίζεται στην πλειοψηφία της Δυνατής Ερμιονίδας στο Δημοτικό Συμβούλιο μπορεί να εξασφαλίσει αυτές τις προϋποθέσεις συνεννόησης και σύνθεσης, για την αποτελεσματική του λειτουργία, προς όφελος του τόπου μας και των δημοτών του.
Με ευθύνη και σεβασμό
Χρήστος Μπαλαμπάνης                                            
Δημοτικός Σύμβουλος

Μανώλης Φλωρής                                                  
Δημοτικός Σύμβουλος»

 

45 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν πουλιούνται οι αγάπες δεν πουλιούνται σου λεω...

Ανώνυμος είπε...

Για να ειμαστε δίκαιοι πάντως ,ο Φλωρής δούλεψε αθόρυβα το Λιμενικό Ταμείο,αν και βαρύνεται τυπικα με την ήττα στο Μετόχι αν και αυτό δεν μπορεί αν χρεωθεί εξ ολοκλήρου σε αυτον.Ο Μπαλαμπάνης έτσι και αλλιώς εχει αυτονομία ,λόγω γνώσεων και κατάρτισης (εγω τον θεωρώ κλάσεις πάνω απο τον υποψήφιο δήμαρχο σε πολλά πράγματα ) δύσκολα θα περιορισθεί ηγεμονικά από τον Γεωργόπουλο.Το ΠΑΣΟΚ με δυο λόγια είναι εδώ δυνατό και θα "αλώσει" την Δυνατή Ερμιονίδα.

Ανώνυμος είπε...

Όχι πολλές μέρες πριν, ο Φλωρής δήλωνε εις επήκοον τρίτων, στυλοβάτης του κ. Λάμπρου. Τώρα, στυλοβάτης του Γεωργόπουλου. Γνωστός ανεμοδούρας, το έχει ξανακάνει στο παρελθόν. Πολιτικόν ήθος!!!!!

Ανώνυμος είπε...

νομίζω ειστε υπερβολικοί.Γιατι έπρεπε σωνει και καλά να πανε με τον Λάμπρου;
Τι εκπροσωπεί δλδ ο Τάσος και δεν το ξέρουμε;

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ρε Γεωργόπουλε, θα ψηφίσουμε Νεοδημοκράτη για να μας κυβερνήσουνε Πασόκοι; Και γιατί να μη πάμε στο Λάμπρου που είναι ορίτζιναλ;

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω όλοι οι φιλοσφυρικοί εδώ μαζευτήκατε.Άμα πήγαιναν με το Σφυρή δηλαδή θα ήταν καλοί;Δεν θα γράφατε τίποτα κακό για αυτούς;Ή θέλετε να μου πείτε ότι του Σφυρή του περισσεύουν οι σύμβουλοι και θα τους έδιωχνε;Αντικειμενικά μάγκες,ο Γεωργόπουλος έχει κάνει συνδυασμό δυνατό και όσο πάει δυναμώνει.Και αυτό ενοχλεί και πονάει.

Ανώνυμος είπε...

Η αδυναμία του Γεωργοπουλου να συγκροτήσει ψηφοδέλτιο επιλογής του είναι εμφανής θα τον χορέψουν οι πασόκοι αν βγεί.Τελικά το πολιτικό βάρος στον χώρο του είναι... μην πω τιποτα άσχημο
Αυτος θα παιζει τον Δήμαρχο και οι άλλοι θα κυβερνούν απο πίσω.
Τι σου κάνει η ματαιοδοξία ρε φίλε.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΣΤΙΣ 3.17 ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.ΠΟΙΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΑΣΟΚ;ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ.ΨΗΦΙΣΕ ΛΑΜΠΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΣΦΥΡΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ο ΛΕΜΠΕΣΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μ' αρέσει που μιλάς με το θα.Αυτό σημαίνει ότι ακόμα ελπίζεις μπας και βγεί ο Σφυρής.Τελείωσαν οι μέρες αδερφέ.Ο κόσμος θέλει νέα πρόσωπα.Νέο δήμαρχο.Τον έφαγε και το Σφυρή στη μάπα όπως και τον Καμιζή.

Ανώνυμος είπε...

Μόλις δείτε τη Δευτέρα τη συγκέντρωση και τους υποψήφιους του Σφυρή θα το βουλώσετε όλοι

Ανώνυμος είπε...

ΨΗΦΙΖΩ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΡΙΑ ΣΕ ΕΝΑ. ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανώνυμος είπε...

Συγκεντρωση σαν του γεωργοπουλου δεν ξαναγινεται μαγκες.σας εκανε γιογιο και ψαχνεστε ακομα.ευτυχως το λυκειο εχει μεγαλο προαυλιο για να παρκαρουν τα τζιπακια τους οι χλιδατοι συμβουλοι του σφυρη.πασοκοι,δεξιοι,χρυσαυγιτες με καδενα στο λαιμο το φοινικα της χουντας,κτλ κτλ.και εκει ολα τα εχεις φιλε μου.και μια ερωτηση.ξερει κανεις ποιοι ελεγχονται για οφσορ απο το σδοε στην περιοχη μας;

Ανώνυμος είπε...

Εγώ νομίζω ότι ο Γεωργόπουλος πρέπει να κάνει άλλη μια γιορτή στο Λύκειο για να τιμήσει αυτά τα δύο παιδιά. Φλωρής και Μπαλαμπάνης μαζί με χρυσαυγίτες!!! Άβυσος τελικά η ψυχή του ανθρώπου!Την καλύτερη δουλειά πάντως την κάνει ο Κοτοκύλας. Δεν βιάζεται να τοποθετηθεί. Κοιτάει ο άνθρωπος την τσέπη του.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως αδικία .... Τους 50 τους πήγε με πούλμαν και τους τελευταίους τους στρίμωξε σε διθέσιο !!!! Δεν παίζω ...

Ανώνυμος είπε...

Ρε σύντροφοι αλήθεια ... Τον Κοτοκύλα γιατί δεν τον παίζεται και τον έχετε παρατήσει στην ακρούλα ;;;;

Ανώνυμος είπε...

Οι πιό εύκολες εκλογές. Νοσταλγείς Λεμπέση; Ψηφίζεις Σφυρή. Δε θέλεις να σου λείψει ο Καμιζής αλλά θέλεις και λίγη ΧΑ; Ψηφίζεις Γεωργόπουλο. Η επιθυμία σου είναι να πάνε και να μην ξαναγυρίσουν; Ψηφίζεις Λάμπρου. Τόσο απλά.

Ανώνυμος είπε...

Ο Φώτης τι παίζει ;;;;

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά δείτε τη φωτογραφία (κάντε τη μεγάλη). Φλωρής, Μπαλαμπάνης, Τζανής, Λάμπης Βάθης!!! Λέτε να έχουμε και άλλα; Τότε είναι που θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι! Μάλλον πρόκειται για συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ. Τάσο μάλλον είσαι τυχερός που την κάνανε για Γεωργόπουλο. Απαλλάχτηκες!

Ανώνυμος είπε...

Για να τελιώνουμε,οποιος είναι με τον Γεωργόπουλο δεν είναι Χρυσή Αυγή ! ότι και να λέει ο ίδιος.Εχει βγεί ανακοινωση της Οργάνωσης της ΧΑ Αργολίδας για αυτο το θέμα.Αρα οσοι θέλετε να μιλατε για χρυσαυγίτες να προσθέτεται το πρώην.

Ανώνυμος είπε...

Διόρθωση στο 5:04
Για να τελιώνουμε,οποιος είναι με τον Γεωργόπουλο δεν είναι Χρυσή Αυγή ! ότι και να λέει ο ίδιος που συμμετεχει μαζί του φανερά ή κρυφά .Εχει βγεί ανακοινωση της Οργάνωσης της ΧΑ Αργολίδας για αυτο το θέμα.Αρα οσοι θέλετε να μιλατε για χρυσαυγίτες σε διαφορα σενάρια να προσθέτεται το πρώην.

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς τελευταίε Ανώνυμε που μας το είπες και δυό φορές κιόλας. Τώρα θα κοιμόμαστε ήσυχοι. Εσύ όμως ως τι ανέλαβες να μας το πεις; Για να καταλάβουμε δηλαδή!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ !!!! ΕΣΥ 4:57 ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΦΩΤΤΗΣ ;;;; ΜΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ... ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΠΑΙΖΕΙ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε των 5:13 και εγώ το έχω ακούσει ότι είναι τραπεζίτης ο Φώτης

Ανώνυμος είπε...

κατάλαβα καλά ;;;; θα κατέβει και ο Λάμπης Βάθης με Καμιζογεωργόπουλο ;;;

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να κατέβει. Ο Γεωργόπουλος λέει όλους τους θέλω. Το μόνο που με ενδειαφέρει είναι να γίνω δήμαρχος. Δεν αντέχω άλλο ρε παιδιά καταλάβετέ με

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ.
ΓΙΑΤΙ ΜΠΛΕΞΑΤΕ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΣΑΣ.
ΠΑΣΟΚΟΛΟΓΙΕΣ-ΝΟΥΔΟΛΟΓΙΕΣ-ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΟΛΟΓΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ.ΠΑΡΗΓΟΡΙΕΣ ΜΕ ΞΥΝΙΛΑ
ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΗ ΛΑΣΠΗ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ.
Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΟΓΟ.ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ
ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟΝ
ΤΟΠΟ ΜΑΣ.ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΥΠΟΜΟΝΗ 52 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελφε των 6:00, γύρνα πλευρό να συνεχίσεις το όνειρο !!! Ευτυχώς η κοινωνία ξυπνά. Μαριονέτες μόνο στα θέατρα ...

Ανώνυμος είπε...

Σωστός ο 6.23.Γι' αυτό θα σας στειλει μια και καλη σπιτι σας σφυροπουλα.

Ανώνυμος είπε...

Σφυρόπουλα,καμιζόπουλα πρώην και μεταλλαγμενα ,τα διαβάζω και γελάω .
Η ουσια είναι οτι ο λαουτζικος δεν πολυενδιαφέρεται ποιός θα βγεί.Καποιος θα βγεί βέβαια.
Και λοιπόν; θα γεμίσει το άδειο πιάτο του σπιτίου σας;θα βρεί δουλεία στα μορφωμένα τέκνα σας;
Εσείς οι ίδιοι που φωνάζετε τώρα ,τον χειμώνα θα τον βρίζετε ,καθώς οποιος και αν είναι δεν θα μπορεί να σας δώσει τίποτα. Η Ερμιονίδα κοιμάται βαθιά φίλοι μου .

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ
ΒΛΑΛΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΔΙ ΕΝΑ ΞΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΑΜΠΑΡΔΗ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ,ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΗ ΒΓΑΖΑΝΕ ΕΝΑ ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΡΟ ΠΟΛΛΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΠΑΛΙ, ΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΑΙ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Σφυρόπουλα - Καμιζόπουλα 0-0.
Εάν σκοράρει ο Λάμπρου, που δείχνει ότι μπορεί, τελείωσε το παιχνίδι άνετα και με την πρώτη.

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους 7:23 είπες την αλήθεια!

Ανώνυμος είπε...

Επειδή διαβάζω τόσες ώρες το μακρύ και το κοντό του καθενός και θέλετε πολλά μαθήματα πολιτικής ακόμα για να καταλάβετε τι συμβαίνει στα αλήθεια και βλέπετε μόνο την επιφάνεια ακούστε.Ο Λεμπέσης είναι πολιτικό μυαλό.Βλέποντας ότι ο Γεωργόπουλος πάει φούλ για εκλογή από την πρώτη Κυριακή γιατί ο κόσμος τον θέλει και βλέποντας ότι ο Σφυρής δεν τραβάει γιατί ο κόσμος τον είδε και τον βαρέθηκε,έστησε το Λάμπρου που τρελαινόταν να γίνει δήμαρχος και την είδε καουμπόης μόλις κόντραρε με τον Καμιζή,μπάς και στείλει το Γεωργόπουλο στο δεύτερο γύρο και την παλέψει εκεί τη δουλειά.Αν ο Λάμπρου δεν στηνόταν ή αν ο Λάμπρου τα παρατήσει γιατί δεν του βγαίνουν τα κουκιά η εκλογή είναι του Γεωργόπουλου από τον πρώτο γύρο.

Ανώνυμος είπε...

Τον Φλωρή γιατι να τον ψηφίσουμε ,ενας ανίκανος ωραιοπαθής είναι ,το απέδειξε κατά την διάρκεια της θητeίας του,μιά από τις κακές επιλογές του Καμιζή,οπου και να πάει βαρύδι θα είναι.

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελφε των 8:05 είπαμε να μας τα ξεκαθαρίσεις αλλά εσύ βρε αδελφέ έγραψες ολόκληρο σύγγραμμα. Φαίνετε ότι ο Λάμπρου συνεχίζει ακάθεκτος τι να παρατήσει!

Ανώνυμος είπε...

Και έλεγα: τι το περίεργο έχει ο Φλωρής; Ωραιοπαθής! Αυτό είναι! Δυστυχώς όμως τις ψήφους αυτή τη φορά δεν τις παίρνει ο ωραίος, πάνε στην ωραία και ...

Ανώνυμος είπε...

Ξυπνάτε! Μας έχουν κοιμίσει όλους. Ο Καμιζής υποστηρίζει, τάχα μου, το Γεωργόπουλο πριμοδοτώντας τον με 5-6 συμβούλους του. Ταυτόχρονα "πολεμάει" το Λάμπρου στον οποίο όμως πάνε οι υπόλοιποι σύμβουλοι του Καμιζή (οι πιο νέοι & άφθαρτοι) συν το νέο αίμα. Αποτέλεσμα; Ο Λάμπρου κερδίζει τη συμπάθεια του κόσμου, κυνηγημένος γαρ από τον κακό & αχάριστο "πατερούλη", "εξαχνίζεται" εν μια νυκτί από το "αμαρτωλό" παρελθόν και ξεπροβάλλει σαν "νέος και άφθαρτος"! Τέλειο;! Όσο για τον Γεωργόπουλο, αμφιβάλλω αν έχει πάρει χαμπάρι τίποτα...

Ανώνυμος είπε...

Την έκανα τη βλακεία! Διάβασα τα σχόλια λίγο πριν πάω για ύπνο! Πού ύπνος! Εφιάλτες! Ο Καμιζής λέει τρεις φορές πιο χοντρός κρατούσε και κουνούσε κάτι σχοινάκια δεμένα στα χέρια και τα πόδια ενός ανθρώπου που κρεμόταν από ψηλά που καθώς γύρισε είδα ότι ήταν ο Γεωργόπουλος! Ο Φλωρής Θεέ μου μόλις γνωριζόταν! Γένια και μαλλιά είχαν γίνει ένα! Ο Μπαλαμπάνης πίσω ακριβώς από τον Καμιζή και ενώ είναι ψηλός είχε μεταμορφωθεί σε νάνο! Ο Λεμπέσης λίγο πιο πέρα, γέλαγε σαν τρελός και έτριβε τα χέρια του! Ο Σφυρής πάρα δίπλα προσπαθούσε να καταλάβει τι ήταν αυτά που έβλεπε. Ο Δαμαλίτης απλά κοίταζε και μουρμούριζε. ΠΑΣΟΚια μου ανακατευτήκατε με ΝΔ και Χρυσαυγίτες! Θα σας φτιάξω εγώ! Σε κάποια στιγμή ανάμεσά τους κυκλοφόρησε και ο Μονάς. Δεν κατάλαβα που κόλαγε. Βέβαια όνειρο ήταν! Παίρνω τον εξοπλισμό μου κουκούλα, μπουφάν, γυαλιά και πάω να κάνω τρείς γύρους το Μπίστι μήπως ηρεμήσω!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ
ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ
ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ.
ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.Ο ΛΑΜΠΡΟΥ ΜΕ
ΚΑΜΙΖΗ - ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΖΗ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΑΠΟ
ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΕΚΤΟΠΙΣΕΙ ΑΛΛΟΥΣ
ΕΝΔΕΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ
ΒΑΖΕΙ ΥΠΟΘΗΚΗ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΤΕ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ
ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΙΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ.....

Ανώνυμος είπε...

Βιάζεστε πολύ να ξεπλύνετε τον Λάμπρου απ το Καμιζικό του παρελθόν. Και κάνετε το λάθος να αποκλείσετε απ το παιχνίδι τους νέους συνδυασμούς. Έχουμε και δεύτερη Κυριακή. Δεύτερες ψήφους, για όσους δεν κατάλαβα. Και όσοι βλέπουν τον τάδε ή τον δείνα από την πρώτη κιόλας Κυριακή, καλά θα κάνουν να τα μετρήτσουν τα κουκιά, να δούμε αν βγαίνουν. Αλλιώς ξανακαθήστε στα θρανία τοης Β' Δημοτικού και ξαναπιάστε την προπαίδεια, μπας και βγάλετε άκρη!!

Ανώνυμος είπε...

Οι νέοι συνδυασμοι Τόκα Λυμπερόπουλου θα μαζέψουν λογικά 2000-2400 ψήφους χωρίς να αποκλείονται εκπλήξεις απο τον δεύτερο ο οποίος
θα μαζέψει μαζικά και τους ψηφίζοντες ΣΥΡΙΖΑ που διαμένουν στην Αθηνα και δεν πολυενδιαφερονται για τα τοπικα μας(αρα μπορεί να φλερτάρει ακόμη και με τις 2000 ψήφους μονος του ανατρέποντας το σκηνικό.
Εκεί να δείς γέλιο κι ανατροπές.

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.
ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΙΩΣ.
ΝΙΚΟΛΑΣ+ΧΡΙΣΤΑΡΑΣ+ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΟΣ+
ΑΝΤΖΕΛΑ++++=ΛΑΜΠΡΟΥ.
Β ΓΥΡΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.
ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΙΣΩΣΗ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΤΟΠΙΚΗ
ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ
ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΠΟΘΟΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη Γεωργόπουλε πήρες πολλους φελλούς στον συνδυασμό σου και να εκλεγής οι φελλοί θα σε ταπώσουνόπως
τον Κ. Σφυρί κατον Κ.Καμιζή,
Αχ βρέ Γιάννη κρήμα................

Ανώνυμος είπε...

Αρε αυτη η πουτανα η καρεκλα μελι εχει...???!!!!

Ανώνυμος είπε...

τι εγινε βρε παιδια με τις καταγγελιες;τις πηγατε στον εισαγγελεα να φανει η αληθεια και να υπαρχει φως;;λεω για τον τραπεζιτη,τον κουτσο,το σοι του και κατι εκειγυρω γυρω.ετσι θα κυβερνήσετε με συγκαληψεις και σκοταδισμο;;σας φοβισε ο δικολάβος και δεν τολματε;;κατι για γαλατα και στημενες κλοπες αυτοκινητων τι γινετε;;;αρε γιωργοπουλε κοιμασε η τα ξερεις και κοφαινεις.