Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Αστυνομική επιχείρηση σε Λουτράκι και Ξυλόκαστρο με οχτώ συλλήψεις

Αστυνομική επιχείρηση σε Λουτράκι και Ξυλόκαστρο με οχτώ συλλήψεις
Σε αστυνομικό δελτίο τύπου αναφέρεται: «Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή του Λουτρακίου και του Ξυλοκάστρου Κορινθίας, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας, σύμφωνα με το γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε εκατόν ογδόντα έξι άτομα, εκ των οποίων εκατόν τριάντα εννέα  ήταν ημεδαποί και σαράντα επτά ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε εκατόν δεκαπέντε οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά πενήντα έξι άτομα, από τα οποία σαράντα τέσσερα ήταν ημεδαποί και δώδεκα ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν οκτώ άτομα.
Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:
  • Ένας ημεδαπός, για ναρκωτικά.
  • Πέντε ημεδαποί και δύο αλλοδαποί, για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά τριάντα τέσσερις παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και επτά παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου».

www.korinthiannews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: