Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Η Ελένη Ντάκου –Σίδερη, αποχώρησε …λόγω Τσαμαδού από την «Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας». Δεν κατεβαίνει στις εκλογές

Ο Γιάννης Τσαμαδός ήταν παρών στα εγκαίνια
των γραφείων της "Προοδευτικής Συμμαχίας Ερμιονίδας",
παρέα με φίλους του αλλά ...εκ του μακρόθεν.
Η υποψηφία Δημοτική Σύμβουλος Ελένη Ν. Ντάκου -Σίδερη, δημοσιοποίησε την αποχώρησή της από την δημοτική παράταξη «Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας» και την μη κάθοδό της στις δημοτικές εκλογές της 18η Μαΐου.
Όπως σαφώς προκύπτει από το κείμενο της επιστολής της, η κ. Ελένη Ντάκου –Σίδερη, αρνείται στον επικεφαλής του ψηφοδελτίου το δικαίωμα επιλογής των συνεργατών του και την επιβράβευση ή μη των επιλογών του από την λαϊκή ετυμηγορία. Οι γενικόλογες τοποθετήσεις της, με τις οποίες όμως δεν διαφωτίζει τους πολίτες που αιφνιδίασε με την απόφασή της, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, έχουν μία και μόνη αναφορά: Την άρνηση του Τάσου Λάμπρου να συμπεριλάβει τον Γιάννη Τσαμαδό στο ψηφοδέλτιό του. Άρνηση που προέκυψε μετά από στάθμιση πολλών πραγματικών περιστατικών.
Η αποχωρούσα, κλείνει την επιστολή της δηλώνοντας την εκτίμησή της προς τον Τάσο Λάμπρου προς τον οποίο και εύχεται καλή τύχη.
Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΛΕΝΗΣ ΝΤΑΚΟΥ -ΣΙΔΕΡΗ


«Κρανίδι, 25 Απριλίου  2014
Αγαπητέ  Τάσο,
Μετά τις χθεσινοβραδινές δυσάρεστες εξελίξεις και τον παράλογο, ανάλγητο και στερούμενο ηθικής και αξιών τρόπο, με τον οποίο διαχειρίστηκες την υποψηφιότητα ενός συνδημότη μας, σου γνωρίζω ότι αποχωρώ από την Προοδευτική  Συμμαχία  Ερμιονίδας, η οποία όπως φαίνεται από τις εξελίξεις, δεν είναι καθόλου προοδευτική και κυρίως δεν είναι συμμαχία.
Νόμιζα πως όλοι όσοι συμμετείχαμε, κάνοντας μικρές ή μεγαλύτερες υπερβάσεις, είχαμε ένα κοινό σκοπό: να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, ανεξαρτήτως προέλευσης και ιδεολογικών καταβολών, να διαμορφώσουμε την πιο αξιόλογη πρόταση  για τον τόπο μας και να την θέσουμε προς ψήφιση στους πολίτες, που από το Σύνταγμα  είναι οι μόνοι αρμόδιοι να κρίνουν πολιτικές και πρόσωπα.
Εμείς αντί για αυτό, υπερβαίνοντας τις πιο στοιχειώδεις αρχές δικαίου και ξεπερνώντας με ελαφρότητα τα όποια ηθικά κωλύματα παρουσιάζονται, υποκαθιστούμε το λαό, λειτουργώντας αλίμονο εξ’ ονόματός του και μάλιστα βασιζόμενοι σε φήμες, ανώνυμες καταγγελίες  και αυθαίρετες κρίσεις.
Με λύπη διαπιστώνω επίσης, την απαράδεκτη ύπαρξη προσωπικών σου δεσμεύσεων απέναντι σε ορισμένους υποψηφίους, οι οποίες επαληθεύτηκαν από την εξέλιξη των πραγμάτων και για τις οποίες, δεοντολογικά και ηθικά τουλάχιστον, όφειλες να με είχες ενημερώσει.
Ύστερα από τα παραπάνω, η αποχώρησή μου από το συνδυασμό σου είναι μονόδρομος, γιατί προσκρούει σε προσωπικές ηθικές αρχές και αξίες, τις οποίες δεν διαπραγματεύομαι  και  κυρίως  ως  δασκάλα  δεν  καταπατώ. 
Με αυτές τις πρακτικές που με  μεγάλη ευκολία υιοθετείς, δε μπορώ Τάσο μου να σε ακολουθήσω και να σε βοηθήσω στο νέο σου βήμα. Σου εύχομαι καλή επιτυχία.
Με εκτίμηση
Ελένη Ν. Ντάκου -Σίδερη»

44 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Σίδερης είναι αυτός που κάθεται μαζί με τον Τσαμαδό;

Ανώνυμος είπε...

καλό ταξίδι

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΟ ΚΟΛΠΟ.ΑΡΕ ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ 20 ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ 10 ΗΧΕΙΑ.ΚΑΛΑ ΕΙΠΕ Ο ΣΦΥΡΗΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΘΟΕ ΘΑ ΠΕΖΕΙ ΠΙΤΣΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΤΑΣΟ ΚΑΛΗ Η ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΤΗΣ ΟΒΙΔΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΞΑΔΕΡΦΟ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΦΕΥΓΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΝΕΙ ΠΩΣ Ο ΛΑΜΠΡΟΥ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ.ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΑ 16 ΧΡΟΝΙΑ........

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΤΑΣΟ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΩ.ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΤΣΑΜΑΔΟ.

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια ο σιδερης θελει για δημαρχος...ο λαμπρου αν δεν βγει θα ειναι εν δυναμη δημαρχος και θα εχει αλλη δυναμικη..ο δημητρακης το ειδε αυτο και το καταλαβε..ακομα οταν ειχε βαλει για βουλευτης ο αξαδερφος τον ειχε στηριξη η μηπως τρεχανε για τον μανιατη...οποτε ο σιδερης βρηκε την ευκαιρια να την κανει και να παει ξανα αλλου , ξερει αυτος!!!!!καλη τυχη στα ξαδερφακια

Ανώνυμος είπε...

οταν εφαγε την πορτα ο τσαμαδος απο τον γεωργοπουλο με τις ευλογιες του καμιζη , ο σιδερης ηταν με τον λαμπρου νομιζω ειχε δηλωση υποψηφια η συζυγος του...γιατι δεν πηγε τοτε με τον γεωργοπουλο και πηγε κοντρα στο αγωνιστη συγγενη του....???ωππππππππππ , αρα τελικα δεν ηταν η πορτα του λαμπρου στο τσαμαδο για να φυγει καλα τα λεει ο ανωνυμος στις 8.17 μμ

Ανώνυμος είπε...

Καλα ρε Ελενη οταν εβαζε ο αντρα σου για βουλευτης μηπως θυμασαι ποιος του εκλεισε την πορτα και στηριξε Μανιατη?Ο Τσαμαδος η ο Λαμπρου?

Ανώνυμος είπε...

Αλλο ειναι το θέμα.Το βέτο προερχεται απο καποιον που ξέρει ότι με τον Τσαμαδό μέσα "μάσα" τέλος;

Ανώνυμος είπε...

ώρα καλή στην πρύμνη της κι αέρα στα πανιά της εγώ λέω να έχει τίτλο το επόμενο έργο που θα ανεβάσουν στο ΘΟΕ

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δεν πιστεύω ότι είναι στη μέση ο Τσαμαδός. Ο Γιάννης ποτέ δε θα άφινε τα πράγματα να φτάσουν εκεί.Απλά βόλεψε το Σίδερη η περίπτωση. καλά τα λέει ο 8.17

Ανώνυμος είπε...

Για πείτε μας, όμως, ποιοι δεν ήθελαν τον Τσαμαδό με τον Λάμπρου. Το όνομά τους; Και ΓΙΑΤΙ δεν τον ήθελαν; Και γιατί δεν του το είπαν απ την αρχή και τον άφησαν να εκτεθεί; Γιατί δεν τον έδιωξε με τη μία αλλά τον πήγαινε λάου λάου;
Ποιοι θα κάνουν κουμάντο αν βγει ο Λάμπρου; Για πείτε!!!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί φίλοι, εσείς που ζείτε σε άλλον πλανήτη, ήρθε η ώρα να προσγειωθείτε στον πλανήτη ΓΗ. Ο Τσαμαδός είναι εκπρόσωπος ενός νέου είδους επαγγέλματος που λέγεται δημοτικός σύμβουλος, γλύφτης του ΜΕΓΑΛΟΥ. Είναι ο άνθρωπος που εκτελούσε ότι αρρωστημένο κατέβαζε το κεφάλι του ΜΕΓΑΛΟΥ. Δεν σκεφτόταν πότε, απλά εκτελούσε. Φυσικά ο ΜΕΓΑΛΟΣ του είχε κόψει και μισθό για τις υπηρεσίες, όχι από την τσέπη του, αλλά από το ταμείο των δημοτών. Το κακό για τον ΜΕΓΑΛΟ είναι ότι οι πολίτες σηκώθηκαν από τον καναπέ και θέλουν να πάρουν τις τύχες στα χέρια τους. Αν λοιπόν Ελένη δεν κατάλαβες τίποτα όλο αυτόν τον καιρό, μάλλον δεν κατοικείς στον πλανήτη ΓΗ. Και να μην ξεχάσω: Ελένη να δόσεις τα σέβη μας στον Ανάργυρο και στον Βέση. Τελικά Ελένη παραιτήθηκες γιατί ο Τάσος δεν έβαλε τον Τσαμαδό στο ψηφοδέλτιο, λες και είχε υποχρέωση. Δεν φαντάζεσε πόσο καλό του έκανες, απέδειξες πραγματικά ότι ο Τάσος και η ομάδα του αλλάζουν σελίδα. Το αυτογκόλ που έβαλες στον κ. Σφυρή είναι ηχηρό.

Ανώνυμος είπε...

εγω θα πω μονο , οτι πισω απο εναν μεγαλο αντρα κρυβεται μια μεγαλη γυναικα!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΩΠΟΣ ..Ο ΤΣΑΜΑΔΟΣ??? ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ?? ΣΕ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟ ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ?? ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΝΤΑΚΟΥ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ !! ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ...!!ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ,ΤΡΕΧΟΥΝ ΕΞΩ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΠΩΣ Ο ΤΣΑΜΑΔΟΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΛΟΙ ... ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ...ΟΧΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ Η ΛΑΣΠΗ ΧΩΡΙΣ ΑΠΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ..

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι είσαι φαν του Τσαμαδού. Κάτι τέτοιες μπούρδες έγραφε και η Ιουλία Παπαδόπουλου για το άλλον ογκολιθο του δήμου. Αν η Ελενίτσα ήθελε τόσο πολύ τον ξαδελφε στο ψηφοδέλτιο μάλλον θα οφείλετε στην ανταπόδοση της στήριξης στον Δημητράκη. Ως γνωστόν τότε ο ξάδελφος ψήφισε Μανιάτη. Δεν είναι λοιπόν περίεργη η υπερβολή της αντίδρασης. Και πάλι τα σέβη μας στον Αναργυρο και τον Βεση. Καλή επιτυχία στον κ. ΣΦΥΡΗ!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΕΡΓΟ: Παραιτήθηκα για τον Ξάδελφο
ΣΕΝΑΡΙΟ: Ανάργυρος και Βέσης
ΣΚΗΝΟΘΕΣΊΑ: Δημητράκης
ΠΩΤΑΓΩΝΗΣΤΡΙΑ: Ελενίτσα
ΧΟΡΗΓΟΣ: Σφυρής

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελφε στις 1:30, το έργο τι είναι δράμα ή κωμωδία ;

Ανώνυμος είπε...

γιατι η ελενιτσα η μαλλον ο δημητρακης οταν πηγε με τον λαμπρου δεν ζητησε να ειναι και ο εξαδερφος μαζι αλλιως δεν θα εβαζε??αφου ο ξαδερφος ηθελε γεωργοπουλο...ακομα πρεπει να καταγγειλει τον δημαρχο καμιζη που στον απολογισμο του δεν ειπε ενα ευχαριστω στο τσαμαδο που εφαγε ολη την λασπη και τα σκουπιδια για δυο χρονια και για βοηθεια ειχε τον κουστα(εδω γελαμε)...αληθεια γιατι δεν ειπε ενα ευχαριστω στουσ 2 αντιδημαρχους που οτι και να λεμε , αυτοι του σταθηκαν μονο στα δυσκολα χρονια...ουτε ο ιδιος δεν ηθελε να παρει την φθορα...τον τσαμαδο τον ειχε ετοιμο για καθαρισμα ο μεγαλος περιμενε να τον παρει ο λαμπρου...ακομα και ο σφυρης περιμενε στην γωνια...λιγο ακομα θα εχει και αλλη εκπληξη....

Ανώνυμος είπε...

Αναμένονται και αλλες αποχωρήσεις για το θέμα.Δεν καταλαβαινω όμως γιατι ο ο Λάμπρου είναι κρυστάλλινος και ο Τσαμαδός δεν είναι .Αφου τόσα χρονια μαζι αμείβονταν απο τον Δήμο και μάζι συμφωνούσαν σε όλα.
Ο κόσμος γελαει εξω με όλα αυτά.

Ανώνυμος είπε...

Μερικοί δεν βλέπετε τι γίνεται γύρω σας. Εάν γνωρίζετε το ΠΩΣ χειρίστηκε ο Τασούλης το θέμα Τσαμαδού (δεν τον έχω ψηφίσει και δεν θα τον ψηφζα ποτέ, τότε είστε οπαδοί του καιροσκοπισμού. Απαντήστε εσείς γιατί τον διέσυρε με αυτόν τον τρόπο. "Ναι θα είσαι" και μετά σουξου μουξου μανταλάκια. Και ονομάστε αυτούς που δεν τον θέλουν στην ΠΡΟΣΥΕΡ στους οποίους έκανε τελικώς το χατήρι ο Τασούλης, και εξηγήστε γιατί δεν τον θέλουν και βάζουν βέτο. Κρίμα κι έχει καλό ψηφοδέλτιο. Αλλά είναι λίγος!

Ανώνυμος είπε...

και δεν τον εχεις ψηφίσει και δεν θα τον ψηφιζες 4.33 αλλα ξερεις τι λεγανε οι δυο τους! εχεις μαντικες ικανοτητες; ο γιαννης ειναι αυτο που λεμε καλος ανθρωπος και καταφερανε ολοι οι αλλοι και κανανε τη δουλιτσα τους να βγει να τα πει ολα και να μην αφισει το ονομα του να το πιανουν στο στομα αλλα κατι ναργουλιδες τους αφινε και γραφανε γιατι αραγε;

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΤΣΑΜΑΔΟΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΟΥΔΑ.ΠΑΝΤΑ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΟΣ ΒΕΒΑΙΩΣ- ΒΕΒΑΙΩΣ.ΒΟΛΕΥΤΗΚΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΟΛΕΨΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ.ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΒΟΥΔΑ ΕΔΩΣΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΧΗΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΞΙΑΣ 20000€ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ΞΑΔΕΛΦΟ ,ΑΥΤΟΝ ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ,ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΟΝ ΓΟΥΖΟΥΑΣΗ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ.ΕΣΚΥΒΑΝ ΚΑΙ ΕΓΛΥΦΑΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ.ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΕΚΛΕΓΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΤΑΣΟΥΛΗΣ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΛΩΜΗ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΤΣΑΜΑΔΟΥ ΣΆΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ.ΣΑΒΟΥΡΙΑΣΑΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΝΟΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΗΡΑΓΓΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΡΓΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ.ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΟΘΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΝΑ ΑΝΑΒΑΠΤΙΣΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΑ ΤΟΥ ΣΙΛΩΑΜ.ΦΟΥΜΟ ΚΑΙ ΦΑΣΚΕΛΟ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΣΑΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε 5:51 οι λόγοι που δεν τον ψηφίζω είναι άλλοι από αυτούς που υπονοεί ο Λάμπρου! Αν τα πράγματα δεν είναι όπως τα λέω, ας διαψευστώ. Αλλά δεν νομίζω. Και δεν χρειάζονται μαντικές ικανότητες, δεν είμαστε στο Τόκιο.

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελφοι, ξέρει κανείς να με ενημερώσει ποιος θα είναι ο αντικαταστάστης του Μαχαίρα, αφού δεν θα είναι υποψήφιος λόγω του κωλύματος ;

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΝΝΗ;ΟΤΙ ΩΡΑ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΟΥ.ΑΥΤΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ!ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΩΣ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΕΚΘΕΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΕΚΝΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ;ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

Τι ρωτάς 8.21; Δε προσεξες που μολις γραφτηκε αυτο για τον κ. Μαχαίρα έτρεξε ο Γανώσης που δεν εχει κανενα κωλυμα!!!! Τωρα τι γραφει ο Μεξης!!! Κατι βεβαια θα ξερει αλλα μαλλον φοβαται και αυτος γιατι ηταν στην ιδια επιτροπη Εδω βεβαια αλλο ειναι το θεμα μας αλλα το εφερε η κουβεντα

Ανώνυμος είπε...

Γατάκι 6:33 έλα να με πεις γιουσουφάκι από κοντά.

Ευάγγελος Γουζούασης

Ανώνυμος είπε...

Γιασου ρε Σιδερη με τα κλαρινα σου.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΜΙΛΗΣΕ!!!ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ,ΤΣΙΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΠΟΥ ΕΠΑΞΙΑ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ.ΙΣΑ ΡΕ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΤΣΟΝ.ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Παραχώρηση εξοπλισμού επιχείρησης στην Θεατρική Ομάδα Ερμιονίδας
http://static.diavgeia.gov.gr/doc/%CE%92%CE%95%CE%91%CE%A5%CE%A9%CE%A1%CE%A1-53%CE%95
για 2 χρόνια,με την κυριότητα στον Δήμο.
Που ειναι το σκάνδαλο ωρέ λεβέντες ;
Ο ΘΟΕ,εχει τόσο κόσμο ,φτιαχνει θέατρο με λεφτα που βρισκει ο ίδιος,
συμμετέχουν πάνω απο 150 άτομα.Λάσπη
Λάσπη,Λάσπη !!!

Ανώνυμος είπε...

και να μην σβηστει τιποτα να βλεπει ο κόσμος την λάσπη,και το ψέμμα.
Δεν ειναι του ΣΙΔΕΡΗ ο ΘΟΕ ,ουτε τα πηρε σπίτι στου,Με αυτα τα μηχανηματα εκοψε την πιττα ο Σφυρής,Ο Λυμπερόπουλος.Τα χρησιμοποιεί αφιλοκερδώς όλη η Επαρχία και ο Θ.Ο.Ε είναι υπεύθυνος αν χαθεί κάτι.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστω τον 12 που ανεβασε τον αδα. Δεν εχω σκοπο να παραθεσω τη πολιτικη μου σκεψη κ πρακτικη εδω. Οποιος θελει να μου ζητησει το λογο ξερει που θα με βρει, εγω δε κρυβομαι

Ανώνυμος είπε...

Οταν βγαλεις τη σακουλα απ το κεφαλι σε περιμενω. Γατακι.

Ευαγγελος Γουζουασης

Ανώνυμος είπε...

Γιατι ρε Λάμπρου έκοψες τον Γιάννη,
μήπως επειδή εχει μακριά χέρια και μεγάλη κοιλιά?

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ Ο ΣΦΥΡΗΣ ΣΑΣ ΤΗΝ
ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΩΡΑ ΛΑΜΠΡΟΥΚΟΙ
ΜΟΥ.ΤΟΥ ΣΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε συνάδελφε 8:14 με ποιον, με την Ελενίτσα ; Μην τρελαθούμε δηλαδή ...

Ανώνυμος είπε...

οχι με την Ελενιτσα φιλε, αλλα με τον αυναν των σταυλων, δηλαδη τον κατουροκουβαλητη γριων. και αμισθη μαλιστα!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΕΙΣΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΟΙ.ΕΙΧΑΤΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΔΑΣΚΑΛΟΙ!

Ανώνυμος είπε...

H Ντάκου σας μάρανε και ο Σίδερης. Την π@&@τιά του Λάμπρου στον "κακό" Τσαμαδό δεν τη βλέπετε. Τον άφησε να λέει ότι θα είναι στο ψηφοδέλτιο και μετά τον εξέθεσε επειδή κάποιοι στην παράταξη είχαν βάλει βέτο. Αυτό δεν είναι ύπουλο; Είναι θεμιτό; Α ρε τυφλά σκυλάκια (εκτός αν βλέπετε και συμφωνείτε, οπότε είστε ίδιοι ή κάτι περιμένετε απ τον Λάμπρου).

Ανώνυμος είπε...

κάποιος είχε υποσχεθεί στον Δαμαλίτη να το δηλώσει με τον συνδυασμό του και τον ξέχασε την ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΑΥΤΟ;

Ανώνυμος είπε...

Σφυρόπουλα - Γεωργόπουλα σας ενοχλούν οι αλήθειες του Δαμαλίτη εεε ;;;
Ο Δαμαλίτης έχει άποψη και ουδέποτε άφησε να εννοηθεί ότι θέλει να είναι υποψήφιος.
Αυτά που λέτε είναι του λιμανιού ;;;
Υπομονή, μέχρι τις εκλογές δεν τον κρατάει κανείς !!!!