Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΝΕΔΥΠΕΡ: Με κατάνυξη και σεμνότητα, τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου

Τόκας: Επικεφαλής ...μιας "διαφορετικής" παράταξης
Έντονη η παρουσία νέων
Δημότες από όλη την Ερμιονίδα, άνθρωποι  της «διπλανής πόρτας», πρωτίστως «καθαροί» και έντιμοι, στοιχεία δηλαδή, που συνάδουν στην «κρυστάλλινη» προσωπικότητα του υποψηφίου δημάρχου, κ. Τάσου Τόκα, παραβρέθηκαν  χθες, (περίπου 140 στον αριθμό) στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της ΝΕ.ΔΥ.Π.ΕΡ, στο Κρανίδι.


Ο κόσμος δεν χωρούσε στο εκλογικό κέντρο
Μέσα σε μια κατανυκτική και σεμνή ατμόσφαιρα, με ένθερμους ακόμη και λιλιπούτειους υποστηρικτές,  ο επικεφαλής  αυτής της «εν τη γενέσει», αυθόρμητης κίνησης πολιτών της Ερμιονίδας, Τάσος Τόκας, στην σύντομη, αλλά «στοχευμένη» ομιλία του, αναφέρθηκε στην ανάγκη της απόταξης, όλων των δοκιμασμένων στην εξουσία του Δήμου, πολιτικών συνδυασμών, ώστε νέες δυνάμεις, εκ των πραγμάτων άφθαρτες πολιτικά, να αδράξουν την ευκαιρία, να αναλάβουν την διακυβέρνηση της περιοχής, για ένα καλύτερο αύριο…

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό τον οποίο τέλεσε ο Πανοσιολογιότατος  Πατέρας Νικόλαος Χατζής.
Στη συνέχεια ο Υποψήφιος Δήμαρχος Τάσος Τόκας καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και τόνισε με έμφαση στην ομιλία του, ιδιαίτερα προς τους υποψηφίους με τη ΝΕΔΥΠΕΡ:
«Μας μένουν είκοσι ημέρες περίπου πριν τις εκλογές του Μαϊου και πρέπει να κάνουμε γνωστό το πρόγραμμά μας παντού ,σε όλους τους πολίτες  του Δήμου μας. σε όλες  τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες.
Είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα γιατί η κοινωνία απαιτεί αλλαγή στη Διοίκηση του Δήμου.
Είμαστε μια νέα παράταξη και η αποδοχή του κόσμου είναι μεγάλη και μας αγκαλιάζει καθημερινά.
Πιστεύουμε πως θα κάνουμε το μεγάλο βήμα για την αλλαγή  πορείας στα δημοτικά δρώμενα της Ερμιονίδας .»

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑΣΟ ΠΡΟΧΩΡΑ

Ανώνυμος είπε...

που πας ρε ΚαρααααΤασοοοοοοοοοοοοοοο