Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Ο Χρήστος Αντωνόπουλος αποχώρησε από τον συνδυασμό Γραμματικόπουλου

Γραμματικόπουλος με Αντωνόπουλο
Η χειραψία, τελικώς, δεν έδεσε την συνεργασία
Με μία ιδιαιτέρως ευγενική φρασεολογία, ο γνωστός δικηγόρος Χρήστος Αντωνόπουλος, γνωστοποίησε την απόφασή του να αποχωρήσει από τον συνδυασμό "Ναύπλιο. Νέα Ελπίδα", του υποψηφίου Δημάρχου κ. Χρήστου Γραμματικόπουλου.
Να θυμήσουμε ότι, ο Χρήστος Αντωνόπουλος είχε αναγγελθεί ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του κ. Γραμματικόπουλου, με διοργάνωση ιδιαίτερης συνέντευξης Τύπου στο ξενοδοχείο Αμαλία, όπου ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου μίλησε γι' αυτόν με πολύ ζεστά και εγκωμιαστικά λόγια, αναδεικνύοντας (στο πρόσωπο του Χρήστου Αντωνόπουλου) την ανανεωτική πρόθεση του συνδυασμού του.
Η δήλωση αποχώρησης Αντωνόπουλου:

«Νέες εξελίξεις με υποχρεώνουν στη δύσκολη για μένα απόφαση να μην είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.
Ευχαριστώ όλους τους συνυποψηφίους μου, τους φίλους μου, τους ανθρώπους που με στήριξαν και με στηρίζουν και υπόσχομαι ότι δεν θα εγκαταλείψω ούτε αυτούς, ούτε την Περιφέρειά μας».
Κύκλοι των αντιπάλων συνδυασμών αναφερόμενοι στην αποχώρηση Αντωνόπουλου επιμένουν ότι «Ο Χρήστος Αντωνόπουλος, αποχώρησε διαμαρτυρόμενος για τα διάφορα βέτο που έθεταν, ως προς τη συγκρότηση του συνδυασμού οι υποψήφιοι Νίκος Χρόνης και Μαργαρίτα Κούτσελα».
Κύκλοι όμως περί τον Χρήστο Γραμματικόπουλο, αναφερόμενοι στην αποχώρηση του Χρήστου Αντωνόπουλου, διοχέτευαν την πληροφορία ότι «ο Χρήστος Αντωνόπουλος πιέσθηκε από την Ρηγίλης για να βάλει υποψηφιότητα στην περιφέρεια, υπό τον Τάσο Χειβιδόπουλο».

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βρε Πολύδωρε, όλο σενάρια είσαι, με τη γνωστή κατάληξη. Δεν αλλάζεις τροπάριο μπας και βοηθήσεις τον δικό σου τον Κωστούρο που όλοι τον πήρανε χαμπάρι.

Ανώνυμος είπε...

MA O ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε Πολύδωρε και την πέφτης στον Χρηστάρα;
Έγυρε η ζυγαριά και βγαίνεις υπερ Κωστούρου;
Για ξανασκέψουτο.

Ανώνυμος είπε...

Περσινά ξυνά σταφύλια.
Τώρα θυμήθηκε να γράψει ο Δάκογλου για κάτι που έγινε πριν 15 ημέρες;

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε των 3.57
Κακώς αναρωτιέσαι "γιατί ο Δάκογλου θυμήθηκε να γράψει τώρα για κάτι που έγινε πριν 15 ημέρες"
Αυτός σίγουρα κάτι θα έχει στο μυαλό του. Όμως ότι και να γράφει εμείς θα πάρουμε τη Δημαρχία.
Τολιανός

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί ανώνυμοι ερωτώ. Θα απαντήσει ο Γραμματικόπουλος γιατί έφυγε ο δικηγόρος; Μήπως του έκλεισε και του Αντωνόπουλου την πόρτα;
Κανένα σχόλιο λοιπόν. Πω πω ανδρισμός και ευθύτητα.
Ο πρεφαδόρος δεν θα ασχοληθεί με το θέμα;
Κότα πρεφαδόρε ΚΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ

Ανώνυμος είπε...

Πρεφαδόρε επειδή ο Χρηστάκης δεν μπορεί να απαντήσει γιατι του σφίγγει η ζώνη το λαιμό για πες μας. Πόση ξεφτίλα του έριξε ο βλάχος ο γυμναστής για το γκρέμισμα της πέργκολας του πολιτικού μηχανικού που δεν μπορεί να διαβάσει τα αρχιτεκτονικά σχέδια.
ΠΡΕΦΑΔΌΡΕ ΠΟΛΥ ΚΟΛΟΠΑΙΔΟ Ο ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Εν πάσει περιπτώσει, προφανώς ένα μορφωμένο παιδί σαν τον κύριο Αντωνόπουλο είδε πως δεν είχε τύχη στο συνδυασμό που δε θα εκλεγεί.