Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Τρεις ακόμη νέοι υποψήφιοι πλαισιώνουν τον Δημήτρη Κωστούρο

Τρεις ακόμη νέοι άνθρωποι, η Ευαγγελία – Αργυρώ Δρούζα, ο Χρήστος Σιάννας και η Κατερίνα Σκιαδά –Σκαλίδη, με δηλώσεις τους δημοσιοποίησαν την απόφασή τους να διεκδικήσουν την εκλογή τους, στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 18ης Μαΐου, εντασσόμενοι στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα», με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Κωστούρο.
Η εντυπωσιακή συμμετοχή νεαρών στην ηλικία δημοτών, στο ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Κωστούρου, δικαιώνει τον τίτλο της δημοτικής παράταξης «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα» και όπως προκύπτει από τις δηλώσεις των υποψηφίων, το κίνητρό τους είναι πράγματι να διαμορφώσουν για τον Δήμο τους μια καλύτερη, Επόμενη Μέρα.
Διαβάστε, τι δήλωσαν η Ευαγγελία – Αργυρώ Δρούζα, ο Χρήστος Σιάννας και η Κατερίνα Σκιαδά –Σκαλίδη, ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά τους.

Ευαγγελία – Αργυρώ Δρούζα
Ευαγγελία – Αργυρώ Δρούζα
«Με κίνητρο την αγάπη για τον τόπο μου και με φιλοδοξία να του ανταποδώσω έστω ένα τμήμα από τις αρετές που μου έχει προσφέρει, με πίστη στη δύναμη της νέας γενιάς και με την απεριόριστη εκτίμηση στο πρόσωπο του επικεφαλής, συμμετέχω στη μάχη των δημοτικών εκλογών. Αποδεχόμενη την ιδιαίτερα τιμητική πρόταση του Δημάρχου Ναυπλιέων, Δημήτρη Κωστούρο, ενός ανθρώπου που περιβάλλω με μεγάλο σεβασμό για τις ικανότητες, την προσωπικότητα αλλά και την προσφορά του στην ιδιαίτερη πατρίδα μας, είμαι υποψήφια με τον Συνδυασμό: “Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα.”    
Στόχος όλων μας είναι να συνεχίσει η ανοδική πορεία του τόπου με μια δημοτική αρχή που στέκεται στο ύψος των περιστάσεων και με ένα Δήμο που είναι δίπλα στον πολίτη, ικανός να ανταποκριθεί στις αυξημένες, σήμερα, κοινωνικές ανάγκες».   

Χρήστος Σιάvνας
Χρήστος Σιάvνας
«Η πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδος αποπνέει αξίες διαχρονικές και απαράμιλλες, αξίες που οφείλουμε να διατηρήσουμε και να μεταλαμπαδεύσουμε στις επόμενες γενιές. Με μόνιμο στόχο στο μυαλό μας την ανάπτυξη και την ευημερία είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε για μια καλύτερη αυτοδιοίκηση με γνώμονα το συμφέρον του πολίτη. Είμαστε δίπλα στα προβλήματα του και ικανοί να τα διαχειριστούμε. Σας καλώ να με στηρίξετε σε αυτόν τον όμορφο αγώνα. Όλοι μαζί για το καλό του τόπου μας».

Κατερίνα Σκιαδά-Σκαλίδη
Κατερίνα Σκιαδά - Σκαλίδη
«Γεννήθηκα το Μάρτιο 1980 και μεγάλωσα στην Αγία Τριάδα, είμαι παντρεμένη με τον επίσης συντοπίτη μας, από τη Νέα Τίρυνθα, Τάσο Σκαλίδη και έχουμε ένα αγοράκι, τον δίχρονο Θοδωρή.
Στην εφηβεία, η ανάγκη για ενσωμάτωσή μου στα κοινά, σχολικά και εξωσχολικά, καθώς και η αγάπη μου για τον αθλητισμό, με ώθησε να συμμετέχω, επί σειρά ετών, στην οργάνωση και λειτουργία αθλητικών Συλλόγων γυναικείου Μπάσκετ. Στην συνέχεια, αποφοιτώντας από την σχολή διαιτητών της Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος (Ο.Δ.Κ.Ε.), συμμετείχα στις αντίστοιχες διοργανώσεις ως διαιτητής.
Ακολούθησα σπουδές στην πληροφορική (πτυχιούχος προγραμματισμού και πτυχίο Ειδικού εφαρμογών πληροφορικής) και εργάζομαι τα τελευταία 14 χρόνια στον χώρο της Υγείας, έχοντας, παράλληλα, καθήκοντα Εκτελεστικής Γραμματέως Νομικής Υπηρεσίας Νοσηλευτικού Ιδρύματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε.Ε.Σ.).

Από το 2010, με την τιμή που μου έκαναν οι συντοπίτες μου εκλέγοντας με πρώτη σε ψήφους, διατελώ, έως και σήμερα, Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγίας Τριάδας του Δήμου Ναυπλίου, μεριμνώντας πάντα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της κοινότητας, παλεύοντας για την διευκόλυνση της καθημερινότητα των κατοίκων της περιοχής και διοργανώνοντας, με την συνεργασία λοιπών τοπικών παραγόντων και Συλλόγων, πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες.
Οραματίζομαι ως νέα στην πολιτική, με την πνοή του ενεργού και δραστήριου πολίτη αλλά και με την ευαισθησία της γυναίκας και της  μητέρας,  έναν Δήμο ανθρώπινο, με κοινωνικό χαρακτήρα και προσήλωση  στις ανάγκες όλων μας.
Με ζήλο και υπευθυνότητα, διεκδικώ την εμπιστοσύνη σας, για να αγωνιστώ από θέση ευθύνης για τον τόπο μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: