Σάββατο 24 Μαΐου 2014

ΣΧΟΛΙΑ: Σκάσε επί τέλους!!! (24-5-2014)

Δημ. Κωστούρος και Παν. Αναγνωσταράς
Ποιόν στήριξε ο Αναγνωσταράς;
Υπάρχει κάποιος που να αμφισβητεί ότι ο Αναγνωσταράς στήριξε, με τον τρόπο του και χωρίς προϋποθέσεις, τον Δημήτρη Κωστούρο; Δεν είναι ενδεικτικό ότι η μητέρα του και η αδελφή της βρισκόντουσαν κάθε μέρα στο εκλογικό κέντρο της «Επόμενης Μέρας»;
Δεν είναι σαφές ότι, αφού ο Γραμματικόπουλος πήρε μαζί του τον Νίκο Χρόνη, ο Αναγνωσταράς «θα πήγαινε απέναντι»; Θα ξεχνούσε ποτέ ο τ. Δήμαρχος ότι ο Χρόνης «τον πούλησε» στις βουλευτικές εκλογές;
Βέβαια, δεν βγήκε να κάνει ανακοινώσεις. Αντιθέτως, φρόντισε να απουσιάζει εκτός Ελλάδος μέχρι την τελευταία εβδομάδα. Αλλά… η ρημάδα η τεχνολογία…

Αναβαθμισμένη Δημοτική Αρχή
Το βλέπουμε! Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπλιέων έχει ανανεωθεί και έχει εμπλουτισθεί με νέους και αξιόλογους Συμβούλους.
Το ψηφοδέλτιο του νικητή των εκλογών, ήταν ανανεωμένο και εμπλουτισμένο με πολλά αξιόλογα στελέχη, αρκετά των οποίων, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν εκλέχθηκαν. Απομένει να δούμε αν και σε τι βαθμό θα μπορέσει ο Δημήτρης Κωστούρος να ενσωματώσει τους μη εκλεγμένους στην διαδικασία υλοποίησης του προγράμματος της νικήτριας παράταξης «Επόμενη Μέρα».

Ποιόν στηρίζει ο Γιάννης Ανδριανός;
Μας έλεγαν ότι, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στηρίζει Γραμματικόπουλο για Ναύπλιο. Το αποτέλεσμα έδειξε ότι ο Γιάννης Ανδριανός δεν προτίθεται να γίνει δεκανίκι κανενός.
Τώρα, κάποιοι μας λένε ότι στο Κρανίδι, ο βουλευτής στηρίζει τον Σφυρή. Να δείτε που ούτε αυτό θα βγει αληθινό.
Ένας βουλευτής εν ενεργεία, προσέχει και δεν εκτίθεται. Ιδιαίτερα σε συνθήκες σαν τις σημερινές όπου οι κυβερνητικοί βουλευτές είναι όλοι στο στόχαστρο των πολιτών. (Άλλο βέβαια οι τέως βουλευτές και κυρίως …οι τέως βουλευτίνα)

Μια ανθοδέσμη για τον Πρεφαδόρο
Ένα από τα παλαιότερα και γνωστά στελέχη του κοινωνικού ΠΑΣΟΚ, ήρθε στο γραφείο μου και μου είπε: «Πες σε παρακαλώ στον Κωστούρο, να στείλει μια ανθοδέσμη στον Περράκη. Με τα όσα έγραφε γι’ αυτόν, ως πρεφαδόρος, τελικά τον βοήθησε να εκλεγεί».
Έκανε να φύγει αλλά ξαναγύρισε και μου πέταξε και το δεύτερο «Ας μην ξεχάσει και τον Χρόνη. Ένα μπουκάλι ουίσκι, του το χρωστάει».

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και να σκεφτείς ότι Νικολάκης μου πούλαγε παραμύθι πως φέρνει στο Χρήστο τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, του Ανδριανού και του Αναγνωσταρά. Μου τον έκλεψε το ψήφο ο άτιμος.

Ανώνυμος είπε...

Αυτή τη φωτογραφία θα τη φυλάξω

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε τι Αντικειμενικοί που είναι οι δημοσιογράφοι μας.... δημοσιογράφοι του πενηντάρικου.... άντε καλό φαγοπότι

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΨΑΧΝΟΣΑΣΤΕ. ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΑΦΟΥ Η ΑΝΗΨΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΞΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΡΑ ΠΟΠΗ ΚΑΛΚΟΥΝΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΡΑΣ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ....(ΜΗΠΩΣ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΜΠΑΡΟΥ???). ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΤΤΟΥΜΕ...
ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΓΚΑΤΖΙΟ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Τ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ - ΝΟΜΑΡΧΗ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΑΚΙ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ Ο ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΑΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕ, ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΕΠΟΥΔΕΝΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΕΥΡΩ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΧΟΛΙΟ. ΕΔΩ ΕΠΕΣΕΣ ΜΕΣΑ.
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΙΟΜΝΗΜΟΝΕΥΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΣΟΥΡΝΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΥΠΛΙΕΩΝ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ. ΦΙΛΑΚΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.
ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ο θέμα δεν είναι ποιον στήριξε ο Αναγνωσταράς η Έλσα και ο Μανιάτης.
Ακόμα το θέμα δσν είναι γιατί ο περιφερειάρχης της Νέας Δημοκρατίας Σχοινοχωρίτης στήριζε φανερά Γραμματικόπουλο, όπως και ο Βασίλης Σωτηρόπουλος.
Το θέμα είναι ότι ο Κωστούρος κατάφερε τους στοίχισε όλους πίσω του. Άρα, το έχει το χάρισμα.