Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Ερμιονίδα 7+1 σχόλια

Στο  απίστευτο ποσοστό, της τάξεως του 35%, κυμάνθηκε σε αυτές τις εκλογές, η αποχή των ψηφοφόρων, από τις κάλπες, στην Ερμιονίδα…(και ύστερα λένε, πως φταίει ο φονιάς).

Αδοκίμαστος μεν, αλλά ηθικότατος, δε…. Ο Γιάννης Γεωργόπουλος… Ζεστός και ανθρώπινος,  στοιχεία που του αναγνωρίζουν δημοσίως, εχθροί και φίλοι…. Κανείς δεν μπορεί, να  καταλογίσει στον Γιάννη  ο,τιδήποτε… δεδομένου ότι,  είναι και πολιτικά άφθαρτος ….Το ζήτημα είναι, αν οι Ερμιονιδείς, τολμήσουν εν τέλει,  να απεγκλωβιστούν από το… αμφιλεγόμενο  παρελθόν, που εμφανώς και επιμόνως, επιθυμεί να καθορίσει και  το μέλλον….

Κατήφεια επικρατούσε, τις πρώτες ημέρες, στις τάξεις των υποψηφίων συμβούλων, του Λάμπρου…. δεν περίμεναν διαφορά δέκα μονάδες, από τον δεύτερο… Για σιγά, ρε παιδιά… Εδώ, δεν περίμενε κανείς, ότι ο Τάσος θα «γύριζε» το παιχνίδι» στις… καθυστερήσεις, θα όρθωνε  πολιτικό ανάστημα και θα έβγαινε τελικά, από το «μαντρί»… Τις… βαλίτσες, του τις είχαν έτοιμες, «να πάει σπίτι του», πριν δυο μήνες….

Την ευχάριστη έκπληξη όμως, αποτέλεσε η παράταξη του άλλου του Τάσου, του ξαδέρφου… Πιάνοντας το  10%, πρωτοεμφανιζόμενος, κυριολεκτικά αβοήθητος, χωρίς «πολιτικά μπρατσάκια», στην  πισίνα με τους «καρχαρίες»…(τι να λέμε, τώρα)

Αυτό το Κ.Κ.Ε στην Ερμιονίδα, αληθινά θέλαμε να ξέραμε, τι ρόλο βαράει, σε τούτη τη ζωή…. Οι «τριτοδεύτεροι», υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, των μεγάλων παρατάξεων, πήραν ο καθένας ξεχωριστά, περισσότερες ψήφους, από όσες έλαβε συνολικά, αυτό το «έρημο» το κόμμα (…α, πα, πα…)

Την μεγάλη δόξα, του  Καμπόσου στο Άργος, ζήλεψε ο Καμιζής, καθώς (μεταξύ σοβαρού και αστείου), εκμυστηρεύτηκε σε ανθρώπους που ανήκουν, σε  πολιτικούς κύκλους της Ερμιονίδας, πως εάν έβγαινε μπροστά και πάλι, θα ελάμβανε… 60% το λιγότερο…(Ναι, ναι, την Τρίτη Κυριακή, ίσως…)

…Θα μας λείψει πάντως ο γιατρός, από το 7+1…Τον είχαμε πάρει μονότερμα και τον είχαμε μουρλάνει (τρόπον τινά), τον άνθρωπο, εδώ και ενάμιση χρόνο… Και όμως, ουδέποτε διαμαρτυρήθηκε, τουλάχιστον φανερά… Γνήσιος πολιτικός… Δύσκολα θα βρούμε, επάξιο αντικαταστάτη του… Νομίζετε ήταν τυχαίο, πως κάθε φορά, που έκανε στο μπλόγκ μας, οποιαδήποτε δήλωση, «έσπαγαν» τα μηχανάκια, σε κτυπήματα εισόδου;

+1

….Και ασφαλώς, για να γράφουμε και του «στραβού το δίκιο», κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει, τις πολιτικές ικανότητες, του απερχόμενου Δημάρχου… Ρε παιδί μου, είναι κάτι σαν τον Ροναλντίνιο, του ποδοσφαίρου, (στα μέτρα και τα σταθμά βεβαίως, της τοπικής αυτοδιοίκησης)… Ο άνθρωπος δηλαδή, το χει στο αίμα του...Γεννήθηκε και ήξερε, να «ζαλίζει» και την μπάλα, ακόμη… Όχι, μόνο τον αντίπαλο (πολιτικό)… Αν είχε γεννηθεί στην Βραζιλία, θα τον έλεγαν σίγουρα «Καμιζίνιο»… Καλός ή κακός, ως δήμαρχος αν ήταν, θα το κρίνει η ιστορία, αυτού του τόπου… «Ζόρικος» και «γάτος» ως πολιτικός, υπήρξε σίγουρα…

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΦΘΑΡΤΟΣ Ο ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ1 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΗ ΝΔ! ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΑΣΟ ΤΟΝ ΞΑΔΕΛΦΟ ΧΩΡΙΣ "ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΠΡΑΤΣΑΚΙΑ" ΚΟΨΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΦΘΑΡΜΕΝΟΣ; ΟΧΙ ΟΛΑ ΙΣΩΜΑ ΚΥΡΙΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ, ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΤΟΚΑΣ ΕΙΧΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ. ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ; ΤΗΝ ΕΛΣΑ ΤΟΝ ΑΔΡΙΑΝΟ Η ΤΟΝ ΚΟΔΕΛΑ;

Ανώνυμος είπε...

καλα η Ελσα ζει;

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ
ΕΚΛΟΓΕΣ.ΠΑΡ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ,ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗ
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΠΙΚΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ
ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΥΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΟΡΘΙΟΣ.ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ.Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ
ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ Ο ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΗ.
ΟΥ ΓΑΡ ΟΙΔΑΣΙ ΤΙ ΕΠΟΙΗΣΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

ζει και βασιλεύει συνάδελφε των 10:30