Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

ΣΧΟΛΙΑ: Σκάσε επί τέλους!!! (29-5-2014)

«Άλλη Πρόταση»… με ακούς;
Η Δημοτική Παράταξη «Άλλη Πρόταση», η οποία ψηφίσθηκε από 917 πολίτες και αντιπροσωπεύει το 4,42% των ψηφισάντων, συνεχίζοντας την βερμπαλιστική φρασεολογία της, δηλώνει ότι είναι «η μοναδική ανεξάρτητη, συλλογική, δημοκρατική δημοτική παράταξη του Δήμου Ναυπλιέων».
Δεν νομίζει, η καλή επικεφαλής της και εκλεγμένη πλέον ως Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Ναυπλιέων, ότι πρέπει να μας δώσει κάποιες εξηγήσεις ή να ανακαλέσει; Και γίνομαι πιο σαφής.
-Οι παρατάξεις των κ.κ. Πινάτση, Κοκκινόπουλου, Γραμματικόπουλου και Κωστούρου, δεν είναι δημοκρατικές;
-Η παράταξη του ΚΚΕ «Λαϊκή Συσπείρωση Ναυπλίου», δεν είναι συλλογική;
-Οι παρατάξεις «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα» και «Ναύπλιο. Νέα Ελπίδα» είναι εξαρτώμενες και από πού;

Είναι απαντήσεις που θα διευκολύνουν πολλούς να κρίνουν τις θέσεις των παρατάξεων στα Δημοτικά Συμβούλια της επόμενης πενταετίας. Και φυσικά και τις δικές σας.

Ήταν άκυρο το ψηφοδέλτιο;
Θύελλα ξέσπασε  στην καταμέτρηση των ψήφων στους Μύλους (Περιφερειακές). Το ψηφοδέλτιο ήταν λευκό αλλά ο γραμματέας είδε ότι έγραφε κάτι και το χαρακτήρισε άκυρο.
«Να δούμε τι γράφει», είπε ο Δικαστικός και άρχισε να το διαβάζει:
«Δεν είμαι παραπλανημένος ρε πουλημένοι ρουφιάνοι δημοσιογράφοι. Ψήφισα Χρυσή Αυγή με χέρια και με πόδια. Και ψήφισα διότι ο Χατζηδάκης με εντολή του Σαμαρά έκανε τα χατήρια των Σούπερ Μάρκετ και ήθελε να μου κόψει τις θέσεις στις Λαϊκές Αγορές που έχω τριάντα χρόνια.
Επίσης διότι πλήρωσα 280 ευρώ για την δήλωση ΟΣΔΕ, ενώ πέρυσι είχα πληρώσει 30 ευρώ και οι αγροτοπατέρες του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. κάνουν τουμπεκί διότι με τα λεφτά του ΟΣΔΕ θα συντηρηθούν οι χρεωκοπημένες Ενώσεις Συνεταιρισμών. Γι αυτό δεν ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, και Ν.Δ.
Αγρότης – Λαϊκατζής»

Βάζουμε ένα στοίχημα;
Υπάρχουν δύο άνθρωποι με τους οποίους δεν θα ξαναβάλω στοίχημα ποτέ. Ο Νίκος, γιατί τον κερδίζω συνεχώς και νοιώθω σαν να κλέβω εκκλησία και ο Μάνος, γιατί δεν αναγνωρίζει ποτέ ότι είναι χαμένος και δεν πληρώνει ποτέ τα στοιχήματα που χάνει.

Όταν τα 246 ψηφοδέλτια νικάνε τα 1300
Πόσο δημοκρατικό είναι να μην εκλέγεται κάποιος που πήρε στην εκλογική του περιφέρεια 1216 ή 1193 ή 986 σταυρούς και η παράταξή του 3006 ψηφοδέλτια και να εκλέγεται κάποιος άλλος που η παράταξή του πήρε, στην ίδια εκλογική περιφέρεια μόνο 246 ψηφοδέλτια; Ποιος ψήφισε τέτοιους νόμους; Και που είναι το φιλότιμο να πει ο «ολιγόψηφος» την λέξη ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: