Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Ο Δημήτρης Κωστούρος επισφράγισε τη νίκη του με ανοικτή συγκέντρωση, 800 ατόμων, υπό βροχή!

Ο Δημήτρης Κωστούρος, έκλεισε εντυπωσιακά την προεκλογική του εκστρατεία, χθες 16 Μαΐου, με ανοικτή ομιλία που την οργάνωσε στην αχανή πλατεία μπροστά στο Δημαρχείο του Ναυπλίου.
Ενώπιον 800 περίπου Δημοτών (πριν η βροχή δυναμώσει), ο Δήμαρχος του Δήμου Ναυπλιέων, μίλησε από ψυχής κερδίζοντας τα χειροκροτήματα του κόσμου.

Ξεκαθάρισε ότι δεν θα ασχοληθεί με τα όσα αναληθή και συκοφαντικά ακούστηκαν κατά τους τελευταίους μήνες αλλά θα καταθέσει δεσμευτικές σκέψεις για το πώς θα διοικήσει τον Δήμο, την επόμενη 5ετία. «Σε αυτήν την προεκλογική περίοδο ακούστηκαν τέρατα και σημεία. Διαστρέβλωση και ανακρίβειες, ψέμματα και συκοφαντίες. Γι' αυτό ζήσαμε μια πρωτοφανή επιχείρηση σπίλωσης του ονόματός μου, όπως και των ανθρώπων που αποτελούν τον συνδυασμό μας. Εμείς, το γνωρίζετε όλοι πολύ καλά, απείχαμε από κάθε τέτοια συζήτηση» είπε.

Αναφερόμενος εμμέσως πλην σαφώς στον αντίπαλό του τόνισε «…παρήλθαν οι εποχές που οι τοπικοί άρχοντες το “έπαιζαν” σωτήρες, προσποιούνταν τους μεσσίες και έταζαν λαγούς με πετραχήλια» και συνέχισε: «Σήμερα ο κόσμος, η κοινωνία μας αντιμετωπίζει μεγάλα και σοβαρά προβλήματα. Και θέλει, χρειάζεται, απαιτεί σοβαρότητα και ταπεινότητα. Αλλά και ανθρωπιά».

Την ομιλία του θα την διαβάσετε σε επόμενη ανάρτηση. Αξίζει όμως να αναφερθεί μια κεντρική παράγραφός της.

«Φτάνει με τις μικροπολιτικές επιδιώξεις και τα προσωπικά συμφέροντα. Φτάνει με την κατάντια μιας άρρωστης πολιτικής αντιπαράθεσης. Εμείς, η «Επόμενη Μέρα» εκπροσωπούμε έναν τελείως διαφορετικό κόσμο.

Είμαστε γέννημα θρέμμα της νέας εποχής. Είμαστε, θέλουμε να είμαστε η απάντηση στα σημερινά προβλήματα που με τρόπο επιτακτικό θέτει η συγκυρία. Είμαστε, θέλουμε να είμαστε μια δύναμη χρήσιμη στους πολίτες και τις ανάγκες τους. Μια δύναμη αποτελεσματική προς όφελος του τόπου μας. Είμαστε και θέλουμε να είμαστε ένα αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας του ολόκληρου του Ναυπλίου. Της κοινωνίας που αγωνίζεται για να τα βγάλει πέρα, της κοινωνίας που ψάχνεται και αναζητά νέες ιδέες και προτάσεις, της κοινωνίας που δεν συμβιβάζεται με τη μιζέρια και που με κόντρα τον καιρό, ελπίζει, δημιουργεί, προχωράει μπροστά».

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κοστουρο μαζι μαζι και στη βροχή

Ανώνυμος είπε...

Πήγα με το ποδήλατό μου στις συγκεντρώσεις και των δύο υποψηφίων στο Ναύπλιο. Ο Κωστούρος είχε περισσότερο κόσμο αλλά στο Γραμματικόπουλο διέκρινα περισσότερο πάθος στον κόσμο.

Ανώνυμος είπε...

το ποδήλατο σου είχε λάστιχα βροχής; απο ενδιαφέρον ρωτάω φίλεμ μου γιατί είμαι ποδηλάτης και δεν βρίσκω πουθενά τέτοια

Ανώνυμος είπε...

Χθες ήταν βραδιά αποκάλυψης. Από τη μία ένας αλαζόνας , πλούσιος , κακομαθημένος αστός να βρίζει και να εκβιάζει την ψήφο και από την άλλη ένας άνθρωπος μέσα από την κοινωνία που συγκινείται και αισθάνεται τιμή να υπηρετεί τον τόπο του. Εγώ επέλεξα ήδη εσείς;

Ανώνυμος είπε...

γεια σας ανωνυμοι θα ψηφισετε τον Κωστουρο; ξεχασατε τις φωτιες στις χωματερες; σας πουλαει και ανακυκλωση;

Ανώνυμος είπε...

Επειδή είσαι ανώνυμος που θέλεις να θυμάσαι και να σκέφτεσαι διάβασε και προβληματίσου. Η Καραθώνα σαν χώρος μεταφόρτωσης ψηφίστηκε το 2005 - 2006 με πρόεδρο του Δ. Σ. Το Γραμματικόπουλο και καθιερώθηκε με τον άρχοντα των σκουπιδιών το Χρόνη. Η ΔΕΥΑΝ το 90% από το χρέος της το έχει από το 2000-2006. Ο Γραμματικόπουλος είναι εκλεγμένος από το 1998. Αν θέλει να την εξυγιάνει ο αυτοδημιούργητος να απολύσει όσους δεν μπήκαν με ΑΣΕΠ όπως τη γυναίκα του και κάτι άλλες που διορίστηκαν επί Τσούρνου όπως και ο ίδιος. Επίσης αφού είναι αυτοδημιούργητος να παραιτήσει τη γυναίκα του ανηψιά του Τσούρνου και να μπει η κόρη μου. Και τελειώνω επειδή είναι τρομάρα μου Νέα Ελπίδα να μας πει που κολάνε ο Χρόνης η Κούτσελα ο Νώτης ο Βασιλόπουλος ο Κουτρουμπής κλπ κλπ που η Νέα Ελπίδα εβριζε σα λαμόγια του Αναγνωσταρά πριν από 3,5 χρόνια και μην ασχοληθώ με Μερμύγκηδες και Σία γιατί δεν θα πάω να ψηφίσω. Σε 5 χρόνια ο Γραμματικοππουλος θα έχει στο συνδυασμό του το Μπακέτο και το Τζαρίμα γιατί για να γινει δήμαρχος είναι αυτοαδίστακτος. Η ομιλία του χθες ήταν η ταφοπλακά του. Φιλάκια γατάκι που σε πείραξε επειδή φούντωσε η χωματερή που ο Χρόνης και ο Γραμματικόπουλος έφτιαξαν.
...... Στην Καραθώνα θάβονταν και τα σκουπίδια της Μηδέας από το 2005-2010. Πως; Ρώτα το Χρόνη. Χα ,χα , χα ,τώρα τράβα ψήφισε Νέα Ελπίδα κουτάβι!

Ανώνυμος είπε...

χρόνη αντε γεια πρωταθλημα ποτε ξανα