Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Κωστούρος και Καμπόσος: Επιλογές Νίκης

Δημήτρης Κωστούρος: Επιλογή Νίκης
Δύο ημέρες πριν την ψηφοφορία της Κυριακής και τα δεδομένα στην Αργολίδα έχουν πια διαμορφωθεί.
Ο δήμος Ερμιονίδας και η Περιφέρεια θα κριθούν την δεύτερη Κυριακή (25 Μαΐου) ενώ η Επίδαυρος, το Άργος και το Ναύπλιον θα εκλέξουν Δήμαρχο στις 18 Μαΐου.
Η πρόσφατη δημοσκόπηση της ALCO δεν αφήνει κανένα περιθώριο σκέψης για τον Δήμο Άργους, όπου ο Καμπόσος αναμένεται να προσεγγίσει εκ νέου το ποσοστό 60% με το οποίο εκλέχθηκε το 2010.


Στο Δήμο Επιδαύρου, επίσης όλα δείχνουν επανεκλογή του Κώστα Γκάτζιου.

Στο Ναύπλιον, όπου για κάποια στιγμή, πριν από 5 μήνες, όλα έδειχνα πως θα έχουμε αποτέλεσμα πάνω στο νήμα, τώρα οι καταστάσεις έχουν διαμορφωθεί  ιδιαιτέρως ευνοϊκά για τον, για πρώτη φορά υποψήφιο ως Δήμαρχο, Δημήτρη Κωστούρο.

Η δημοσκόπηση της VPRC (αρχές Μαΐου) έδειξε 16 μονάδες διαφορά από τον δεύτερο και οι προεκλογικές ανοικτές συγκεντρώσεις εγκαινίων των εκλογικών κέντρων των παρατάξεων επιβεβαίωσαν τα δημοσκοπικά δεδομένα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, η παράταξη «Ναύπλιο. Νέα Ελπίδα» επέλεξε να κάνει την τελική της συγκέντρωση, στην μικρή και βολική πλατεία του Αγίου Κωνσταντίνου (στο συνοικισμό) ενώ η παράταξη «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα», σε μία επιλογή Νίκης,  την πραγματοποιεί σήμερα (Παρασκευή) στην αχανή πλατεία μπροστά στο Δημαρχείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: