Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Ο Γεωργόπουλος κερδίζει την μερίδα του λέοντος από τους ελεύθερους ψηφοφόρους

Γιάννης Γεωργόπουλος
Οι δύο διεκδικητές του Δήμου Ερμιονίδας, Δημήτρης Σφυρής και Γιάννης Γεωργόπουλος, έχουν επιδοθεί σε ένα σκληρό αγώνα προσέλκυσης ψηφοφόρων των οποίων η παράταξη έχει τεθεί εκτός διεκδίκησης.
Οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων που δεν διεκδικούν τη Δημοτική Αρχή, κ.κ. Λάμπρου, Τόκας και Λυμπερόπουλος αρνήθηκαν να εκτεθούν δημοσίως υπέρ της υπερψήφισης του Δημήτρη Σφυρή ή του Γιάννη Γεωργόπουλου στις εκλογές της Κυριακής 25ης Μαΐου.
Τα μεγάλα σόγια, τα μεγάλα συμφέροντα και οι μη εκλεγόμενοι σύμβουλοι, αποτελούν πλέον το μήλο της έριδος με τον Δημήτρη Σφυρή και τον Γιάννη Γεωργόπουλο να επιδιώκουν την σύναψη εκλογικών συμμαχιών.
Με δεδομένο ότι η στελεχική πλαισίωση και οι προγραμματικές δεσμεύσεις και των δύο παρατάξεων εμφανίζονται να ισορροπούν, ο καθοριστικός παράγων που δείχνει ότι θα γείρει την ζυγαριά της απόφασης είναι πλέον, η προσωπικότητα του Δημάρχου.
Η σταθερότητα του χαρακτήρα, η ευγένεια της συμπεριφοράς του και η εκ χαρακτήρος ομαδικότητα που επιδεικνύει, μαζί με την επιμονή στην διεκδίκηση των στόχων που θέτει και τις σημαντικές γνωριμίες που έχει στην Αθήνα, δείχνουν  τις τελευταίες ημέρες να δημιουργείται κλίμα προτίμησης και ο Γεωργόπουλος να κερδίζει το μεγαλύτερο ποσοστό των ψηφοφόρων που ο συνδυασμός τους δεν μετέχει στον δεύτερο γύρο.
Ο ίδιος με δηλώσεις του στην «Ενημέρωση Πελοποννήσου» τονίζει:
«Οι συμπατριώτες μου γνωρίζουν και τους δύο διεκδικητές και τα δύο προγράμματα και τα στελέχη των δύο παρατάξεων. Άρα μπορούν να κρίνουν. Το μόνο που θέλω να θυμούνται είναι πως τα χρόνια που έρχονται θα είναι δύσκολα για την πόλη μας και άρα θα χρειαστεί νοικοκυριό, συναίνεση και όχι άσκοποι βερμπαλισμοί και συγκρούσεις. Θα χρειαστεί στο τιμόνι του Δήμου άνθρωπος που δεν θα κάνει λάθη σαν και αυτό του σκουπιδότοπου στον Σταυρό των Διδύμων ούτε «χαζές κόντρες» που να οδηγούν στο να χάνονται έργα εκατομμυρίων για τον Δήμο και την κοινωνία μας».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κερδίζει και τις εκλογές. Κερδίζουμε εμείς που τον ψηφίζουμε. Κερδίζει η Ερμιονίδα!