Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Η Τ.Ο. Αργολίδας της Χρυσής Αυγής διαψεύδει



Η Τ.Ο. Αργολίδας της Χρυσής Αυγής, με επιστολή της προς την εφημερίδα διαψεύδει το τμήμα άρθρου μας που αναφέρεται σε αυτήν.
Για λόγους δεοντολογίας δημοσιεύουμε την σχετική διάψευση και κρατάμε στο αρχείο τους χαρακτηρισμούς και τις απειλές.
Διαβάστε την διάψευση:
«Σε άρθρο που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της εφημερίδας σας από την Τρίτη 22 Ιουλίου με τίτλο «Κυριακή 20 Ιουλίου η μέρα που ηττήθηκε η Ελευθερία και νίκησαν οι Ελεύθεροι» γίνεται αναφορά στην Τοπική Οργάνωση Αργολίδας του Λαϊκού Συνδέσμου- Χρυσή Αυγή. Ειδικότερα ο συντάκτης του άρθρου αναφέρει


«..Η Χρυσή Αυγή πήρε τηλέφωνο στα κεντρικά και απαίτησε να αποσύρουν από ομιλητή του Patria τον διακεκριμένο δικηγόρο Γιάννη Ζωγράφο (Είναι στέλεχος του νομικού επιτελείου του κόμματος και υπερασπιστής ενός εκ των διωκομένων βουλευτών). Το πέτυχαν, υπό την απειλή παραίτησης της Τοπικής τους Επιτροπής».
Με την παρούσα –την οποία και σας καλούμε να δημοσιεύσετε- χαρακτηρίζουμε αποκλειστικά ως αποκυήματα φαντασίας τα όσα αναφέρονται στο άρθρο και αφορούν την Τοπική Οργάνωση Αργολίδας της Χρυσής Αυγής. Τα περί «τηλεφωνημάτων» και «παραιτήσεων» είναι απολύτως ανυπόστατα και εντάσσονται στην εν γένει συμπλεγματική συμπεριφορά που εσείς ο ίδιος κ. Δάκογλου επιδεικνύεται, χρόνια τώρα, κατά του Κινήματός μας».



6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με κάθε επιφύλαξη σας λέω ότι το Σάββατο μου φάνηκε πως είδα το Ζωγράφο στο Ναύπλιο. Όμως δεν ορκίζουμε κιόλας
Δημ.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως τον είδες στην Χαλκίδα ρε πουθενά;;

Ανώνυμος είπε...

φυσικά κισχύει ... καλά με τον δημ υπεύθυνο τι περιμένεις .... τσίρκο μεντράνο είναι η χα αργολίδας

Ανώνυμος είπε...

ρε σταλόνε πάλι από τα πληκτρολόγια?

Ανώνυμος είπε...

Έχω την εντύπωση ότι το Σάββατο το μεσημέρι είδα τον ίδιο τον Σώρος κ έπινε καφέ στο Ναύπλιο! Α, ρε νούμερα!!! Φιλαράκι, το τσίρκο μεντράνο περιφερόταν τη Κυριακή στην Αγ. Τριάδα κ στη Πουλακίδα! Κυνηγημένο από τον ίδιο τον Σώρος κ το σύστημα! χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Εσεις που τα γραφετε αυτα μαγκες του πληκτρολογιου, ανυπαρκτοι, ουτε μια τριχα απο τα αρ...ια του υπευθυνου της ΧΑ δεν ειστε! Αν μπορειτε να πατε να τον βρειτε να του τα πειτε μπροστα του αυτα, τρυπες! Κ κατι τελευταιο, απο οτι ξερω αυτος εχει διοργανωσει κ εχει φερει εις περας δεκαδες οργανωσεις στη περιοχη μας εν αντιθεση με σας που δεν μπορειτε ουτε μια ομιλια στη Πουλακιδα να κανετε! Ποιος θα μπορεσει να καταριξει το ρεκορ σας; Δεν εχουν ξαναδιωξει ποτε κανεναν παλι τοσες φορες σε μια μερα!! Ειστε ξεφτιλες κ γελαει ολος ο κοσμος κυριολεκτικα!