Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

ΝΑΥΠΛΙΟΝ: Η 23η Έκθεση Βιβλίου ξεκινά με 20.000 τίτλους βιβλίων και τιμές προσαρμοσμένες στις οικονομικές δυσκολίες της εποχής

Με κεντρικό σύνθημα  "Ελάτε από το χώρο της έκθεση, να αποκτήσετε  καινούργιους φίλους…. τα βιβλία"!, ανοίγει τις πύλες της η 23η Έκθεση Βιβλίου στη Παραλία Ναυπλίου, σήμερα Παρασκευή 1η Αυγούστου και ώρα 07:30 μ.μ.
Την έκθεση συνδιοργανώνουν η ΔΟΠΠΑΤ και το Επαγγελματικό σωματείο Εκδοτών Βιβλιοπωλών Ελλάδος.
Είναι ένας σταθερός θεσμός που κρατάει 23 χρόνια μεταξύ εκδοτών και των βιβλιόφιλων, τόσο του Ναυπλίου όσο και της ευρύτερης περιοχής της Αργολίδας και όχι μόνον.
Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και τις 24 Αυγούστου και θα λειτουργεί καθημερινά  και τις Κυριακές από τις 19:30 έως 24:00.

Συμμετέχουν 80 εκδότες με 20.000 τίτλους βιβλίων νέας και παλαιάς παραγωγής, και τιμές προσαρμοσμένες στις οικονομικές δυσκολίες της εποχής.
Στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα δοθεί μεγάλη συναυλία την Δευτέρα, 4η Αυγούστου, και ώρα 22:00. Ένα αφιέρωμα με τίτλο «Τα τραγούδια της θάλασσας», που θα περιλαμβάνει, Ρεμπέτικο - Έντεχνο – Λαϊκό και Παραδοσιακό τραγούδι

Ερμηνεύει ο Πασχάλης Τόνιος και συμμετέχει η Ανδριάννα Κόλλια, με Ελεύθερη είσοδο για κάθε ενδιαφερόμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: