Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Επί τέλους! Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπλιέων συνεδρίασε και μάλιστα είχε απαρτία!

Φωτογραφία αρχείου από συνεδρίαση του Μαρτίου 2014
Τον έσκασαν τον Τάκη Μπούκουρη μέχρι να μαζευτούν. Χρειάστηκαν περισσότερα από 100 τηλεφωνήματα κινητοποίησης και τρεις άκαρπες (λόγω μη ύπαρξης απαρτίας) συνεδριάσεις για να καταφέρουν τελικά να μαζευτούν και να δώσουν λύσεις σε χρονίζοντα ζητήματα του Δήμου και των Δημοτών.
Δικαιολογίες υπάρχουν ένα σωρό. «Έλλειπα για διακοπές» ο ένας, ήμουν άρρωστος» ο άλλος, «αφού δεν θα ερχόντουσαν οι άλλοι τι να τρέχω και εγώ» ο τρίτος. Υπήρξαν και κάποιοι –ες που είπαν «αφού δεν με εκλέξανε πάλι, δεν χαλάω τα μπάνια μου γι’ αυτούς».
 Υπήρξαν όμως και πολλοί που έτρεχαν, αδίκως όμως. Σ’ αυτούς τους τελευταίους τους πρέπει μια αναγνώριση.


Το Δημοτικό Συμβούλιο έγινε στον χώρο του Παλαιού Δημαρχείου το μεσημέρι της Τρίτης 19ης Αυγούστου και ψηφίσθηκαν θέματα που κυριολεκτικά είχαν φτάσει στο τέλος της προθεσμίας. Όπως για παράδειγμα η πρόσληψη δασοπυροσβεστών. Η αναθεωρημένη προγραμματική σύμβαση με τη γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
Ψηφίσθηκαν όμως και θέματα που έκαιγαν κάποιους Δημότες όπως, η καταβολή υπερωριών στους εργάτες καθαριότητας και η τροποποίηση του προϋπολογισμού για αποδοχή πίστωσης από το κράτος, προκειμένου να εξοφληθούν μικροχρέη του Δήμου προς προμηθευτές και ασφαλιστικά ταμεία.

Τέλος καλό, όλα καλά που λέει και ο λαός μας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εδέησαν επιτέλους

Ανώνυμος είπε...

Δε θα έπρεπε να μας γράψετε ποιοί απουσίαζαν και ποιοί πήγαιναν;