Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

ΦΟΥΓΑΡΟ: Φθινοπωρινό ξεκίνημα με εκθέσεις, θέατρο και jazz

Το Φουγάρο υποδέχεται το Φθινόπωρο με ένα «γεμάτο» Σεπτέμβριο και μας καλεί να γνωρίσουμε: Μια μεγάλη έκθεση, πολύ θέατρο και αγαπημένη jazz!!
Αναλυτικότερα:


6 Σεπτεμβρίου - 9 Νοεμβρίου 2014
Νύφες: Παράδοση και Μόδα στην Ελλάδα
Το Φουγάρο, σε συνδιοργάνωση με το Πελοποννησιακό Λαογραφικό Ίδρυμα, παρουσιάζει μια έκθεση με πάνω από 100 νυφικά ενδύματα από τις συλλογές του Πελοποννησιακού Λαογραφικού Ιδρύματος – προερχόμενα από δωρεές – που αναδεικνύουν σχέδια και διακοσμητικά στοιχεία από το 19ο έως τον 21ο αιώνα.
Η έκθεση εντάσσεται στον εορτασμό των 40 χρόνων από την ίδρυση του Πελοποννησιακού Λαογραφικού Ιδρύματος.
Εγκαίνια: Σάββατο 6/9, 12μ - 9μμ
           
7-8 και 13-14 Σεπτεμβρίου 2014
Ορέστης: Το έργο του Γιάννη Ρίτσου
Η Θεατρική Ομάδα Νέας Κίου παρουσιάζει το έργο του Γιάννη Ρίτσου ΟΡΕΣΤΗΣ σε μια performance που προσεγγίζει ψυχολογικά έναν ήρωα που αποτελεί κοινωνικό, ιστορικό και πολιτικό σύμβολο. Ένα project δραματουργικά επεξεργασμένο ώστε να ανταποκρίνεται στο αίσθημα των ημερών μας.
Στην performance παίρνουν μέρος φοιτητές του τμήματος Θεατρικών Σπουδών Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014
Θεατρική παράσταση: ΑΝΤΙΓΟΝΗ PROJECT
Το Φουγάρο παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «ΑΝΤΙΓΟΝΗ PROJECT» από το 1ο ΓΕΛ Ναυπλίου, αποτέλεσμα μιας έρευνας, στο πλαίσιο του μαθήματος της Ερευνητικής Εργασίας σε συνεργασία με το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

19, 20 και 21 Σεπτεμβρίου 2014
Λήθη: Ένας κινηματογραφικός μύθος
Θέατρο της Εμπειρίας - Φουγάρο - ΔΗΘΕΝΑ
Ένας κόσμος, σε κατάσταση κρίσιμη, έχει χάσει τον ‘προσανατολισμό’ του. Η παράσταση επιχειρεί ένα σχόλιο πάνω στην κοινωνία, την πολιτική, τη θρησκεία, τους θεσμούς, το δίπολο άνδρας-γυναίκα. Ένα σύγχρονο καμπαρέ. Μια μακάβρια επιθεώρηση.

          

Δεν υπάρχουν σχόλια: