Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΒΕ Αργολίδας και ΕΕΔΕ συνεργάζονται για υλοποίηση Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ)  προχωρά στη διοργάνωση της 1ης  Σειράς Αργολίδας του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων που θα υλοποιηθεί στο Άργος σε συνεργασία  με το  Επιμελητήριο Αργολίδας.
Το πρόγραμμα  είναι ειδικά σχεδιασμένο για στελέχη επιχειρήσεων, οργανισμών και αυτοαπασχολούμενων, τα οποία επιθυμούν να προετοιμαστούν έγκαιρα για θέσεις αυξημένης ευθύνης και γενικότερων καθηκόντων (general management). Επισημαίνεται δε ότι στα  25 χρόνια λειτουργίας του,  έχουν  αποφοιτήσει  Πανελλαδικά (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Λάρισα, Ιωάννινα, Κυκλάδες,  Ρόδο, Λαμία, Βόλο, Καλαμάτα ,Κοζάνη, Δράμα , Κόρινθο, Κομοτηνή, Ρέθυμνο, Χαλκίδα  και Χανιά κ.α) 4.000 στελέχη  που ήδη έχουν επιτυχημένη καριέρα στο χώρο των επιχειρήσεων.


Η ποιότητα  της προσφερόμενης εκπαίδευσης στηρίζεται σε σημαντικό βαθμό στην παρακολούθηση των σύγχρονων εξελίξεων στον διεθνή επιχειρησιακό στίβο, μια που η επιχειρηματική δραστηριότητα αποκτά όλο και πιο έντονα Παγκόσμιο χαρακτήρα.
Το διδακτικό προσωπικό αποτελεί πετυχημένο συνδυασμό Καθηγητών με έμπειρους Μάνατζερ, διακεκριμένους εισηγητές και προσωπικότητες από τον κόσμο των επιχειρήσεων.

Έναρξη της 1ης Σειράς Αργολίδας :  7 Νοεμβρίου 2014.
Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί τον  Μάϊο του 2016 και τα μαθήματα θα διεξάγονται στα Ελληνικά  Παρασκευή 17:00-21:30 και Σάββατο 09:00-17:00 ανά δεκαπέντε ημέρες στην αίθουσα Διαλέξεων του Επιμελητηρίου Αργολίδας
Το κόστος μπορεί να καλυφθεί με το 0,45% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Επιμελητηρίου καθημερινά από 10:00 έως 18:00
             Τηλ.:27510-67663     κα  Κωστοπούλου Αλεξάνδρα

   E-mail: epanmke.arg@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: