Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΧΟΛΙΟ: Το διάλειμμα τέλος… τα κεφάλια μέσα

Το καλοκαίρι έφτασε στο τέλος του. Πολίτες και πολιτικοί «κάνουν ταμείο» και ετοιμάζονται για την επόμενη θεατρική παράσταση που θα κρατήσει μέχρι τον Μάρτιο.
Μια παράσταση όπου οι πολιτικοί θα υποδύονται τον ρόλο του σωτήρα και οι Πολίτες τον ρόλο του θεατή που θα χειροκροτεί ή θα γιουχάρει.
Οι νέες Δημοτικές Αρχές που ανέλαβαν από 1ης Σεπτεμβρίου και για μια ολόκληρη 5ετία, δείχνουν να αγνοούν ότι η κυβέρνηση θεωρεί πως οι Δήμοι έχουν πολύ λίπος το οποίο μπορεί να αφαιρεθεί (Μέχρι τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές οι Δήμοι υποχρεούνται να πληρώσουν ΕΝΦΙΑ και οι Δημοτικές Αρχές κινδυνεύουν να πάνε φυλακή).
Μεσοκαλόκαιρα, η Περιφέρεια κατάφερε το ακατόρθωτο. Να απορρίψει τον σχεδιασμό του Χρυσοχοΐδη και ο Χρυσοχοΐδης να την εγκωμιάσει δημοσίως λέγοντας πως ο σχεδιασμός της είναι εξαιρετικός…



Το διάλλειμα τελείωσε, όπως λέει και το σχετικό ανέκδοτο, και στο επόμενο διάστημα, θα κληθούμε να προσαρμοσθούμε, πέραν της οικονομικής εξαθλίωσης και στην εθνική ταπείνωση… η οποία θα προκύψει μετά από τη συμφωνία και την υπογραφή για την Κύπρο, την Μακεδονία και….

Δεν υπάρχουν σχόλια: