Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

ΣΧΟΛΙΑ: Ξύπνα Λαέ!!! (2014-11-14)

Γράφει ο Γιάννης Παμπόρης
Τάδε έφη ο Σαμ Σεκόνας
«Έλληνες τα μάτια Σας και την γλώσσα Σας! Η Ελλάδα είναι το Φώς του Κόσμου, ο οδηγός κάθε δημιουργικής επιστήμης. Είναι το σπουδαιότερο πράγμα στην ζωή του κάθε ανθρώπου να νοιώσει έλληνας και τότε θα λάμψει η ψυχή του. Θα νιώσει το Αιώνιο φώς. Ευχαριστώ την Ελλάδα που με σπούδασε και με έκανε άνθρωπο έλληνα».
Τάδε έφη ο Σαμ Σεκόνας. Μαύρος οδοντίατρος. Πόσοι Έλληνες αισθάνονται αυτό το μεγαλείο;

Αέριο και αέρια…
Αφού οι Άχρηστοι πολιτικοί, μας δεν μπορούν να βγάλουν το πετρέλαιο, αποφάσισε ο εγκέλαδος της Ελλάδος, να ανοίξει τρύπες στην γη για να βγαίνει μόνο του. Ήδη στις Σέρρες, άνοιξε τρύπα και βγαίνει νερό βραστό ενώ στο Ιόνιο το αέριο βγαίνει μόνο του.
Αυτοί το μόνο που κάνουν είναι να μας βομβαρδίζουν με …τα αέρια που βγάζουν από πίσω…


Στον Αγύριστο και στα τσακίδια!
Έχω την εντύπωση, ότι όσο κατεβαίνουν τα ποσοστά του Βενιζέλου, τόσο το γινάτι του μεγαλώνει και ξεσπά στον ελληνικό λαό που δεν τον θέλει. Μόλις τον δω στην τηλεόραση να μιλάει με το ύφος του εκδικητή με πιάνει σύγκρυο. Ώχ! λέω από μέσα μου, τι θα μας κόψει πάλι. Τι μας ετοιμάζει για να υποφέρουμε κι άλλο. Έχει στο βλέμμα του τέτοια κακία και το διαβολεμένο του μυαλό, αντί για καλό σκέφτεται τι τιμωρία να βάλει, ακόμη στον λαό. Κι αντί να φύγει γιατί δεν τον θέλει κανένας, αυτός πότε με εκβιασμό στον Σαμαρά, πότε επειδή δεν γίνονται εκλογές, μας βάζει καινούρια μέτρα, για το κακό μας. Εμείς τι πρέπει να κάνουμε; Απλώς όταν αποφασίσουν οι άλλοι αν γίνουν εκλογές να στείλουμε τον Βενιζέλο στον Αγύριστο εκεί που ανήκει. Μόνον  έτσι θα ησυχάσουμε. Κι αφού πετύχουμε αυτό, μετά έναν-έναν θα τους στέλνουμε εκεί που ανήκουν. Στα τσακίδια.
Άντε λαέ, περιφρονημένε, προδομένε, άνεργε, πεινασμένε, άστεγε και άρρωστε. Αν τους ξαναγυρίσετε αυτοκτονείτε. Αν δεν τους ψηφίσετε τους στέλνετε στον Αγύριστο. Αποφασίστε το.
«Φτού σας μασκαράδες»!

Κρήτη -Ρόδος και όλα τα Δωδεκάνησα έχουν ΑΟΖ. Το Καστελλόριζο δεν έχει; Μήπως το πουλήσατε κύριοι της Κυβέρνησης; Εσείς ή οι προηγούμενοι και δεν μας το λέτε; Γιατί οι Τούρκοι δεν το λαμβάνουν υπόψη;. Μήπως είναι δικό τους το Καστελλόριζο ή κάνουν τσαμπουκά αφού σας βλέπουν σαν μύγες και δεν σας υπολογίζουν; Τελικά είναι δικό μας το νησί ή όχι; Αν ναι, τότε να ορίσετε την ΑΟΖ του Καστελλόριζου, εδώ και τώρα. Και μην μας πείτε πάλι ψυχραιμία, γιατί θα σας θυμίσω την παντρεμένη που μετά τον ηθελημένο βιασμό της είπε «φτου σας μασκαράδες»!


Δεν υπάρχουν σχόλια: