Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Έργα αθλητικής αναβάθμισης, σε Ερμιόνη και Ηλιόκαστρο

Η ανάθεση του έργου  της κατασκευής συνθετικού χλοοτάπητα, στο Δημοτικό Στάδιο Ηλιοκάστρου, κατόπιν διενέργειας μειοδοτικού διαγωνισμού (14-10-2014) από την Γ.Γ.Α. είναι γεγονός…
Σύμφωνα με τα όσα ορίζει η σύμβαση του ανωτέρω έργου, ο ανάδοχος είναι υποχρεωμένος, να παραδώσει την ανάπλαση του γηπέδου, μέχρι το τέλος Μαρτίου του 2015… Η προσθήκη συνθετικού χλοοτάπητα αποτελεί ένα απαραίτητο στοιχείο, για τον στοιχειώδη εκσυγχρονισμό του γηπέδου στο Ηλιόκαστρο, ενώ παράλληλα εκπληρώνει, το όνειρο πολλών ετών, για όσους ασχολούνται με τον «βασιλιά των σπορ» στην εν λόγω τοπική Κοινότητα. 
Επίσης, πάντα στο ίδιο ανακοινωθέν, της διοίκησης του Δημοτικού Γυμναστηρίου Ερμιόνης «Γεώργιος και Ευαγγελία Μπουρνάκη», τα νέα είναι ευχάριστα και για τις τάξεις των καλαθοσφαιριστών,


έπειτα από την αντικατάσταση των μπασκέτων στο «κλειστό» και την τοποθέτηση προστατευτικών, για τους παίκτες των ομάδων.

… Οι μπασκέτες που αντικαταστάθηκαν δεν πήγαν στράφι, αλλά κοσμούν πλέον τους προαύλιους χώρους, του Λυκείου και Γυμνασίου της Ερμιόνης, ενώ  αθλητικό υλικό διανεμήθηκε, (μπάλες του μπάσκετ)  σε όλα τα σχολεία της Ερμιονίδας….

Δεν υπάρχουν σχόλια: