Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Η ΝΟΔΕ Κορινθίας θα εορτάσει την επέτειο για τα 40 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας, τον Δεκέμβριο

Ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε Κορινθίας κ. Χρήστος Δημητρόπουλος παρέστη στην εκδήλωση εορτασμού της επετείου των 40 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, την οποία οργάνωσε η ΝΟ.Δ.Ε. Μεσσηνίας. Αξιοποίησε  την ευκαιρία και ενημέρωσε τους ομολόγους του για την πρωτοβουλία που ανέλαβε για την άρση του περιορισμού προσλήψεων των κληρικών. Είχε επίσης μια ενδιαφέρουσα συνομιλία με τον πρώην Υπουργό Ανάπτυξης κ. Κ. Χατζηδάκη. 
Συνεχάρη τη διοίκηση της ΝΟ.Δ.Ε Μεσσηνίας και τους προσκάλεσε στην Κορινθία για την αντίστοιχη Νομαρχιακή εκδήλωση που θα γίνει στις αρχές Δεκεμβρίου.

Μετά τη λήξη της εκδήλωσης, ο Επικεφαλής της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Κορινθίας κ. Χρήστος Δημητρόπουλος, έκανε την εξής δήλωση:
«Εκφράζω την ιδιαίτερη ικανοποίηση μου για την επιτυχία της εκδήλωσης της ΝΟ.Δ.Ε. Μεσσηνίας, η οποία πραγματοποιήθηκε σε κλίμα ενότητας και ομοψυχίας, όπως άλλωστε είχε τονίσει και επιδιώξει προσωπικά ο Πρόεδρος κ. Περικλής Μαντάς.
Η παρουσία του φίλου, συναγωνιστή και "ομολόγου" μου κ. Π. Μαντά σε θέση ευθύνης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ως Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας, Ανταγωνιστικότητας και Καινοτομίας, δίνει σε όλους εμάς ένα παραπάνω κίνητρο να αποδειχθούμε χρήσιμοι και αποτελεσματικοί στον απαιτητικό ρόλο τον οποίο μας έχουν αναθέσει οι πολίτες και τα μέλη της Παράταξής μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: