Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ξεκινά η Σχολή Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως

Φωτο αρχείου: Ο Αρχιμανδρίτης Άνθιμος Παπαλεξόπουλος
με την παιδίατρο κ. Μπίστη Παπαφωτίου, σε παλαιότερη ομιλία
 
Ξεκινά σήμερα, για τρίτη συνεχή χρονιά τη Σχολή Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου, με σκοπό να βοηθήσει τον θεσμό της οικογένειας, που παραπαίει.
Στη Σχολή αυτή, γονείς και νέοι θα έχουν την δυνατότητα να αναλύσουν και να προβληματισθούν μια μεγάλη σειρά ενδιαφερόντων θεμάτων ποικίλης ύλης καθώς και να συζητήσουν τις απορίες και τις απόψεις τους με ειδικούς επιστήμονες (κληρικούς και λαϊκούς) σε ότι αφορά στο δύσκολο έργο της ανατροφής των παιδιών.
Οι συναντήσεις θα γίνονται κάθε Σάββατο απόγευμα, ώρα 6.00-8.00 στην ΚΡΟΚΙΔΕΙΟ ΑΙΘΟΥΣΑ, της Ι. Μητροπόλεως στην Κόρινθο (δίπλα στην παλιά Ιερατική).


Στην πρώτη συνάντηση που πραγματοποιείται σήμερα, Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014, ώρα 6.00 μ.μ, μετά την τελετή του Αγιασμού, την οποία θα τελέσει ο Σεβασμιότατος κ.κ. Διονύσιος, ομιλητής θα είναι ο Πανοσ. Αρχιμ. π. Άνθιμος Παπαλεξόπουλος, Ιεροκήρυξ και Υπεύθυνος της Σχολής με θέμα: «Η Οικογένεια ως θεσμός εν Χριστώ».
Τον διάλογο, που πάντα έπεται της εισηγήσεως τον συντονίζει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος.
Στα μαθήματα, τα οποία θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο σύμφωνα με το πρόγραμμα, πού καταρτίσθηκε και κυκλοφορεί στους Ι. Ναούς της Μητροπόλεώς, η είσοδος είναι ελεύθερη.


Δεν υπάρχουν σχόλια: