Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΡΑΣ: Η ανακήρυξη Σαμαρά ως Επιτίμου Δημότη, μόνο θετικά μπορεί να αποτιμηθεί!

Παναγιώτης Αναγνωσταράς:
τ. Δήμαρχος Ναυπλιέων επί 3 θητείες
Ζητήσαμε από τον τ. Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Παναγιώτη Αναγνωσταρά να μας σχολιάσει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να ανακηρύξει τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος κ. Αντώνη Σαμαρά, ως Επίτιμο Δημότη του Δήμου Ναυπλιέων και να τον τιμήσει παραδίδοντάς του το «Χρυσό κλειδί της πόλης», σε ειδική τελετή.
Μας απάντησε αυθόρμητα και χωρίς δεύτερη σκέψη, επικροτώντας την απόφαση που, θυμίζουμε, ελήφθη σχεδόν ομόφωνα (Αρνητικά ψήφισαν μόνον 3 Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι κ.κ. Κοκκινόπουλος, Δρούγκας και Μυρμίγκης).
Διαβάστε, τι ακριβώς μας είπε:
«Θεωρώ ότι αυτή η ενέργεια, μόνο θετικά μπορεί να αποτιμηθεί.
Δείχνει την πρόθεση του Δήμου μας να ευχαριστήσει τον πρωθυπουργό και «συμπολίτη μας» για όσα έχει μέχρι σήμερα προσφέρει στην ιδιαίτερη πατρίδα μας το Ναύπλιο, αλλά και για όσα ακόμα πράξει προς την ίδια κατεύθυνση.
Το γεγονός να αναγνωρίζεται η προσφορά σου από τους συμπολίτες σου, σίγουρα κολακεύει τον οποιονδήποτε, ακόμη και ένα πρωθυπουργό!!
Το σίγουρο είναι ότι από μια τέτοια ενέργεια το μεγαλύτερο όφελος το έχει ο Δήμος και οι δημότες μας και το λιγότερο ο Πρωθυπουργός.


Εις ότι αφορά τον χρόνο που επέλεξε ο κ. Δήμαρχος να προβεί σε μια τέτοια ενέργεια, αυτό είναι ένα ζήτημα που θα πρέπει να δούμε εντελώς ξεχωριστά και απομονωμένο από την γενικότερη δυσμενή οικονομική συγκυρία και τις δυσκολίες που όλοι περνάμε!!
Εξ άλλου, το κυβερνητικό έργο δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί ούτε έχει εξαντληθεί η κυβερνητική περίοδος. Τώρα, τον τιμάμε για όσα έχει προσφέρει και θα προσφέρει ακόμη στην ιδιαίτερη πατρίδα μας!!

Για την επιτυχία του να μας βγάλει από την κρίση και να κάνει πάλι την Ελλάδα ισχυρή οικονομικά και σεβαστή σε όλους, θα τον τιμήσουμε με την ψήφο μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: