Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Βασ. Κικίλιας ζήτησε και συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Κορινθίας κ.κ. Διονύσιο

Βασ. Κικίλιας για Μητροπολίτη Κορινθίας:"Πρόκειται
για μια χαρισματική προσωπικότητα της εκκλησίας μας"
Αξιοποιώντας την υπηρεσιακή του επίσκεψη στην Κόρινθο, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλης Κικίλιας επισκέφθηκε νωρίς το πρωί σήμερα την Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου.
Εκεί τον υποδέχθηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κορινθίων Διονύσιος, ο οποίος τον καλωσόρισε και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο του.
Ο Σεβασμιώτατος έθεσε υπ' όψιν του κ. Υπουργού το θέμα των κενών Εφημεριακών θέσεων καθώς στην Κορινθία αυτές υπερβαίνουν τις 40 και τον παρεκάλεσε να επιδείξει η Πολιτεία το ανάλογο ενδιαφέρον για τα χωριά μας, τα οποία, χωρίς αστυνομικούς, γιατρούς, δασκάλους και Ιερείς αισθάνονται την αστοργία της Πολιτείας, εξαφανίζονται, ενώ οι κάτοικοί τους εξαναγκάζονται να μεταναστεύσουν.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Κικίλιας δήλωσε:


«Αισθάνομαι μεγάλη χαρά και τιμή που συνομίλησα με τον Μητροπολίτη Κορίνθου Διονύσιο. Εάν ήταν αστυνομικός θα έλεγα ότι είναι μάχιμος. Πρόκειται για μία χαρισματική προσωπικότητα της εκκλησίας μας, η οποία διακρίνεται για την ευαισθησία, αλλά και το πλούσιο έργο που έχει προσφέρει στην κοινωνία της Κορίνθου. Είναι ένα έργο που απορρέει από την αγάπη και την αλληλεγγύη και έχει ως τελικό αποδέκτη τον συνάνθρωπό μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: