Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Παραιτήθηκε ο Βουδούρης. Αναλαμβάνει ο Πατσαρίνος. Παραιτήθηκαν και οι σύμβουλοι που εκλέχθηκαν βουλευτές

ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ: Αποχώρησε
ΠΑΤΣΑΡΙΝΟΣ: Αναλαμβάνει
Παραιτήθηκαν οι τρεις Περιφερειακοί Σύμβουλοι της παράταξης «Πελοπόννησος Πρώτα», οι οποίοι εκλέχθηκαν βουλευτές Μεσσηνίας και Κορινθίας με το ΣΥΡΙΖΑ. Συγχρόνως, παραιτήθηκε επίσης και ο επικεφαλής της παράταξης, Οδυσσέας Βουδούρης, ο οποίος και θα χρησιμοποιηθεί σε σημαντική κυβερνητική θέση.
Επικεφαλής της παράταξης «Πελοπόννησος Πρώτα» ανέλαβε, ως αρχαιότερος Περιφερειακός Σύμβουλος, ο Νίκος Πατσαρίνος.
Οι παραιτηθέντες, Οδυσσέας Βουδούρης, Γιώτα Κοζομπόλη, Φάνης Κουρεμπές και Γιώργος Ψυχογιός, σε κοινή τους δήλωση τονίζουν:


«…Σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε, η νέα κατάσταση και οι ελπιδοφόρες προοπτικές που δημιουργούνται για τον τόπο μας, απαιτούν την βέλτιστη αξιοποίηση των ενεργών πολιτών της κοινωνίας. Όλοι εμείς, που δώσαμε τη μάχη για μια νέα αρχή στην ιδιαίτερη πατρίδα μας, την Πελοπόννησο, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για το καλό της χώρας μας.

Ευχαριστούμε τους πολίτες της Πελοποννήσου που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους, διαβεβαιώνοντάς τους ότι οι νέοι σύμβουλοι της παράταξής μας στο Περιφερειακό Συμβούλιο, μαζί με τους παλαιότερους, με απαράμιλλη πίστη και αποφασιστικότητα θα συνεχίσουν τον αγώνα μας». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: