Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

ΤΡΙΠΟΛΗ: Εκλέχθηκε ο Συμπαραστάτης του Δημότη και των Επιχειρήσεων

Γιώργος Καπετανόπουλος:
Συμπαραστάτης  Δημότη και Επιχειρήσεων
Ο Οικονομολόγος Γιώργος Καπετανόπουλος εκλέχθηκε, χθες, ως Συμπαραστάτης του Δημότη και των Επιχειρήσεων, στον Δήμο Τρίπολης εξασφαλίζοντας την ευρεία συναίνεση των Δημοτικών Συμβούλων που πιστοποιήθηκε με 32 ψήφους.

Ο έτερος των ενδιαφερομένων, Ιωάννης Τσιάμας (πολιτικός μηχανικός) έλαβε 4 ψήφους και υπήρξε ένα λευκό ψηφοδέλτιο.
Ο νεοεκλεγείς Συμπαραστάτης του Δημότη και των Επιχειρήσεων κ. Γιώργος Καπετανόπουλος, στις πρώτες του δηλώσεις και αφού ευχαρίστησε το Δημοτικό Συμβούλιο αναφέρθηκε στον θεσμό που θα υπηρετήσει τονίζοντας ότι πρόκειται για θεσμό που συμβάλει σημαντικά στην επίλυση πολλών προβλημάτων των δημοτών και των επαγγελματιών της πόλης, παρεμβαίνοντας προς τις υπηρεσίες και προτείνοντας λύσεις επί υφισταμένων εμπλοκών.


Ο κ. Γιώργος Καπετανόπουλος είναι γέννημα θρέμμα της Τρίπολης, και διετέλεσε επί σειρά ετών στέλεχος της Εμπορικής Τράπεζας και έχει συνεργαστεί με μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες.
Ο Συμπαραστάτης του Δημότη και των Επιχειρήσεων αμείβεται με αντιμισθία ισόποση με αυτήν του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και  υποστηρίζεται διοικητικά από τις υπηρεσίες του δήμου. Είναι υποχρεωμένος να απαντά εγγράφως ή ηλεκτρονικά εντός τριάντα ημερών σε κάθε αίτημα που του τίθεται.


Δεν υπάρχουν σχόλια: