Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Η Στέψη της Κορωνίδας Κοιλάδας ως Κυπελλούχος Αργολίδας


Στον 7ο ουρανό ο κάπταιν Παναγιώτης Μέγας

Πέρυσι το έχασε στα πέναλτι, εχθές Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ναυπλίου, με χρυσό σκόρερ τον Σαγκατέλοβ στην παράταση, η Κορωνίδα Κοιλάδας κατέκτησε το πρώτο Κύπελλο Αργολίδας στην ιστορία της με αντίπαλο τον Αργοναύτη Νέας Κίου. 
Στον μεγάλο τελικό που έγινε στο Ναύπλιο, το θέαμα ήταν καλό, με τις ομάδες να έχουν τις ευκαιρίες από ένα ημίχρονο η κάθε μία για να σκοράρει, αν και ήτανε πολύ προσεχτικές στις κινήσεις τους στο γήπεδο στο πρώτο ημίχρονο και να ανεβάζουν την απόδοση τους στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού.





Ο χρυσός σκόρερ Σαγκατέλοφ
Το νικητήριο τέρμα που χάρισε το κύπελλο στην ομάδα της Κοιλάδας που τελείωσε τον αγώνα με 10 παίκτες λόγο της αποβολής του Ευθυμίου (119 λεπτό), ήρθε στην παράταση στο 97 λεπτό από τον Σαγκατέλοβ. Τα αίματα άναψαν στο 120ο λεπτό όταν οι Αργοναύτες σκόραραν και το γκολ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ.
Ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ Γιάννης Αποστολοπουλος, ο αρχηγος της Κοιλαδας και ο Αντιπρόεδρος ΕΠΣΑ Ν.Καλλιανος



ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ: Κλεισιάρης, Πηλιαφάς (111’ Σήτι), Κουριώτης, Μητρόπαπας, Γατσάκος, Λιαγκρής, Βασιλειάδης (105’ Κυριαζής), Νέντζα, Ι.Ευσταθίου, Παρασκευόπουλος (92’ Βερβενιώτης), Μανέτας.


ΚΟΡΩΝΙΔΑ: Γκιόκας, Κωτσαράς, Σταματέλος, Ευθυμίου, Βιρλίλης, Τασσιόπουλος, Δρούγκας (77’ Μπάζος), Μέγας, Γκρεβτσίδης, Σαγκατέλοφ (116’ Γιαννακόπουλος), Cojocaru.


Δεν υπάρχουν σχόλια: