Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Περιφερειακώς του Μορέως (27-4-2015)

Γράφει ο Κώστας Πρώιμος

Εκατομμύρια διαθέσιμα, υπάρχουν σε όλους τους δήμους… (Ρωτήστε και τον Ντίσνεϋ)
Τα πολιτικά αδιέξοδα και οι εσωτερικές διαμάχες, βρίσκουν πρόσφορο έδαφος, συνήθως όταν δεν υπάρχει μυαλό προχωρημένο… Για αναρωτηθείτε!  Ποιο προϊόν διαθέτουν σε… απροσδιόριστη - υπεραφθονία,  οι  περισσότεροι δήμοι της Περιφέρειας Πελοποννήσου, το οποίο με τις τρέχουσες τιμές της πιάτσας, κοστίζει  τουλάχιστον εβδομήντα  ευρώ ανά τόνο; Μα φυσικά τα… χύδην σκουπίδια κυρίες και κύριοι! ΝΑΙ! ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!  Ας τα φορτώσουν μαζικά, από τις εκατοντάδες παράνομες και «ψευτονόμιμες» χωματερές, που δεσπόζουν απ’ άκρη σε άκρη στον Μοριά και ας τους τα δώσουν  έναντι χρημάτων… Για να μην σας πω, ότι  με τούτη την  φαινομενικά ανορθόδοξη συναλλαγή, προφανώς θα υπάρξουν και …ρέστα… Μην γελάτε, παρά μονάχα πιάστε στυλό,  χαρτί και βάλτε τα κάτω… Μιλάμε για εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ διάσπαρτα… Μα για εκατοντάδες…  Άσε που θα πάθουν κατάθλιψη οι κατά τόπους Οικολόγοι… Διότι έπειτα, με τι θα ασχολούνται;  Πάντως αυτό το ρηξικέλευθο  εγχείρημα, που  προτείνει η στήλη μας, είναι εφικτό να πετύχει… (Στα κόμικς του Ντίσνεϋ και στην Αμερική… Αμέ).


Τους πρόλαβε ο Τατούλης
«Γάτος» όπως πάντα ο Τατούλης… Προσπαθεί περίτεχνα, να διασκεδάσει την πολιτική απομόνωση, που του επιβάλλουν συστηματικά…. «Πάρτε τα όλα» τους είπε… «Αρκεί  βεβαίως, να φέρετε αποτέλεσμα», συμπλήρωσε με νόημα ο Πετράν…

Ε; Τάσο μου; Συμφωνείς;
Κύριε Χειβιδόπουλε, σε αυτό το επεισόδιο, δεν έχουμε να σας προσάψουμε τίποτα… Αλλά μην σας «πλακώσει»  κι η στενοχώρια… Καλά να είμαστε να εκδιδόμαστε και όρεξη να ΄χουμε, καθώς  πρόκειται  να διανύσουμε, μια «ευχάριστη» από πολλές απόψεις, τετραετία …Ε; Τάσο μου; Συμφωνείς;

Ο Δέδες και  οι άλλοι…
Ποιος ψάχνει τρόπους, με την δέουσα διακριτικότητα βεβαίως, ώστε να «γλυκάνει» το κλίμα και να εξομαλύνει τις σχέσεις του, με τον νέο Γενικό Γραμματέα υποδομών Γιώργο Δέδε;  (Τώρα που γύρισε ο τροχός…).

Κοιμούνται «όρθιοι» όλοι τους…

Η ΑΒΤΑ θα κάνει συνέδριο στο “Costa Navarinoτον προσεχή Οκτώβριο, αλλά κανείς δεν έχει πάρει χαμπάρι περί τίνος πρόκειται… Και καλά, να μην ξέρουνε (δεκτό)…  Αλλά να μην  ρωτάνε κι όλας… (απαράδεκτο).

Δεν υπάρχουν σχόλια: