Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την επούλωση των λάκκων στους δρόμους του Δήμου Άργους Μυκηνών


Η μεγάλη ποσότητα νερού που έπεσε λόγω συνεχών βροχοπτώσεων, «ρήμαξε» τους δημοτικού –κυρίως- δρόμους, σε σημείο που οι λακκούβες να αυξηθούν εντυπωσιακά. Το γεγονός ότι έβρεχε ή ψιχάλιζε συνεχώς, εμπόδιζε τα συνεργεία των Δήμων να κλείσουν τις λακκούβες. Με το πέρας  των βροχοπτώσεων, όλοι οι Δήμοι έβγαλαν τα συνεργεία έξω και άρχισαν έναν αγώνα δρόμου για την αποκατάσταση της βατότητας και της κυκλοφορίας.



Στο Δήμο Άργους Μυκηνών, οι εργασίες για την αποκατάσταση των δρόμων ξεκίνησαν την Τετάρτη 15 Απριλίου από το Κεφαλάρι και προχωρούν εντατικά. Οι εργάτες και τα μηχανήματα του δήμου καλύπτουν με άσφαλτο τα σημεία των δημοτικών δρόμων τα οποία έχουν πρόβλημα. Την προηγούμενη εβδομάδα τα συνεργεία προχωρήσουν εντός της πόλης του Άργους και όπως υπολογίζεται, τις πρώτες ημέρες του Μαΐου θα ολοκληρωθούν οι επουλώσεις στις υπόλοιπες τοπικές κοινότητες.

1 σχόλιο:

Ενημέρωση Πελοποννήσου είπε...

Ο διαχειριστής του blog διέγραψε ένα σχόλιο γιατί ήταν γραμμένο με γκρίκλις.
Ο φίλος αναγνώστης που έκανε τον κόπο να εκφράση μια άποψη, αν θέλει, μπορεί να την δει δημοσιευμένη εφ' όσον είναι γραμμένη τσα Ελληνικά.
Π.Ι.Δ.