Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Μαθητές από Κορινθία και Αργολίδα, θα παρουσιάσουν 3 θεατρικά έργα στο 8ο Φεστιβάλ Μαθητικού Θεάτρου που ξεκινά σήμερα

Αλέξανδρος Πνευματικός και Παύλος Καράγιωργας
Σε κοινή συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησαν ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός και ο συντονιστής του Μαθητικού Φεστιβάλ Παύλος Καράγιωργας, μίλησαν για Φεστιβάλ Μαθητικού Θεάτρου που διοργανώνει και εφέτος ο Δήμος Κορινθίων σε συνεργασία με την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας.
Όπως τόνισε ο Παύλος Καράγιωργας, η καθιέρωση του, πιστώνεται


στον Δήμαρχο  Κορινθίων  Αλέξανδρο Πνευματικό ο οποίος όχι μόνο το εμπνεύστηκε αλλά επίσης το στήριξε από την πρώτη στιγμή. 
Ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός, με τη σειρά του, παρότρυνε τους Κορίνθιους να το παρακολουθήσουν και να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες όλων των συμμετεχόντων.
Το Φεστιβάλ, που είναι το 8ο στη σειρά, θα διεξαχθεί το τριήμερο 27, 28 και 29 Απριλίου 2015, στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου (Δαμασκηνού & Κολοκοτρώνη). Θα συμμετέχουν, το 1ο και το 2ο Γυμνάσιο Ξυλοκάστρου  με το έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη «Το Μεγάλο μας Τσίρκο», του Μουσικό Σχολείο Αργολίδας με το έργο του Ορφικού Ύμνου της Ήρας «Βαδίζοντας στους Θεατρικούς δρόμους» και το Γενικό Λύκειο Ξυλοκάστρου με το έργο του Ευριπίδη «Τρωάδες».

Οι παραστάσεις του Φεστιβάλ  έχουν ώρα έναρξης στις 8 μ.μ. και η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: