Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Πρωτομαγιά στην Καραθώνα με χιλιάδες επισκέπτες που φιλοξενήθηκαν από τον Δήμο Ναυπλιέων

Περισσότεροι από 4.000 δημότες και επισκέπτες του Ναυπλίου, πέρασαν την Πρωτομαγιά τους στην Καραθώνα, ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση της Δημοτικής Αρχής. Πολιόρκησαν τις ψησταριές με τα σουβλάκια, τα λουκάνικα το ψωμί και το κρασί, περιμένοντας υπομονετικά να έρθει η σειρά τους για να πάρουν όλα όσα ο Δήμος, με την στήριξη φίλων και χορηγών, τους πρόσφερε δωρεάν.


Απόλαυσαν ένα ιδιαιτέρως πλούσιο χορευτικό πρόγραμμα και χάρηκαν τον ήλιο και την θάλασσα, τραγουδώντας και χορεύοντας.
Η όλη προσπάθεια, στηρίχθηκε στην εμπειρία του Ραφαήλ Μπαρού και της Πόπης Καλκούνου οι οποίοι έχουν οργανώσει παρόμοιες, τέτοιας κλίμακος εκδηλώσεις, πολλές φορές στο παρελθόν. Στέφθηκε όμως με μεγάλη επιτυχία χάρις στις προσπάθειες πολλών εθελοντών, μεταξύ των οποίων και αιρετοί σύμβουλοι του Ναυπλίου.

Χάρις στην εκδήλωση της Πρωτομαγιάς που έγινε στην Καραθώνα, αποκλιμακώθηκε η πίεση οχημάτων και πεζών από την Παλαιά κυρίως Πόλη, η οποία βούλιαξε από την προσέλευση χιλιάδων επισκεπτών, που ήρθαν για τριήμερο. Να σημειωθεί ότι όλοι οι επισκέπτες της πόλης πέρασαν από το λιμάνι και σχολίαζαν εντυπωσιασμένοι την συγκέντρωση των δεκάδων θαλαμηγών που έχουν ήδη έρθει, εν όψει του 2ου σαλονιού σκαφών θαλάσσιου τουρισμού που ξεκινά στις 6 Μαΐου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: