Σάββατο 23 Μαΐου 2015

ΝΑΥΠΛΙΟΝ: Εκδήλωση για την Ημέρα της Ευρώπης

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Περιφέρειας Πελοποννήσου πραγματοποίησε εκδήλωση για την Ημέρα της Ευρώπης, την Κυριακή 17 Μαΐου 2015. Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο Βουλευτικό Ναυπλίου και είχε ως θέμα : "Η Ευρώπη μπροστά στην πρόκληση της ελληνικής κρίσης". Κεντρικός ομιλητής ήταν ο καθηγητής Ευρωπαϊκού Δικαίου του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Προϊστάμενο της Β' Διεύθυνσης Επιστημονικών Μελετών της Βουλής,  κ. Αστέριος Πλιάκος.
Την εκδήλωση άνοιξε η Επικεφαλής του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Περιφέρειας Πελοποννήσου Άννα Μαντά και την χαιρέτησε, ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Ναυπλιέων, Δημήτρη Κωστούρου, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Πόπη Καλκούνου.


Ακολουθήσε σύντομη παρουσίαση της επιμορφωτικής δράσης εκπαιδευτικών “Teachers 4 Europe” που διοργανώνει η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, από τη Διευθύντρια του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου κ. Αργυρή Μπιλιούρη.
Η εκδήλωση πλαισιώθηκε μουσικά με μελωδίες από την Ευρώπη που ερμηνεύσαν οι καθηγήτριες του Δημοτικού Ωδείου Ναυπλίου “Κ. Νόνης”, Γκερλίντε Σίττε, φλάουτο και η Θεολένα Πίκη, πιάνο.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν, οι περιφερειακόι σύμβουλοι Γιώργος Γαβρήλος, Γιάννης Σαρρής, ο Πρόεδρος του Προοδευτικού Συλλόγου Παλαμήδης Γιώργος Μαντάς, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Ναυπλιέων Χρήστος Γραμματικόπουλος κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: