Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

«Μουσική Οδύσσεια» στο Ναύπλιον

Το Μουσικό Κολέγιο του Λονδίνου πραγματοποιεί στο Ναύπλιον, σεμινάρια με τίτλο «Μουσική Οδύσσεια». 
Τα σεμινάρια, που ξεκίνησαν την Κυριακή 26 Ιουλίου, θα διαρκέσουν έως και την Παρασκευή 31 Ιουλίου. 
Οι σπουδαστές του Κολεγίου θα παρακολουθήσουν μουσικά σεμινάρια και θα παρουσιάζουν τις εργασίες τους και μουσικά δρώμενα, καθ’ όλη την διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας.


Ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ», συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις, παραχώρησε την αίθουσά του για την πραγματοποίηση μέρους των σεμιναρίων και οργάνωσε με τον Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. και το Μουσικό Κολέγιο του Λονδίνου, μουσική εκδήλωση με πιάνο και φωνή, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Ιουλίου 2015. Η βραδιά περιελάμβανε δημοφιλείς άριες και τραγούδια από τους συμμετέχοντες στην Μουσική Οδύσσεια.
Στην εκδηλωση, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην ιστορική πλατεία του Αγίου Σπυρίδωνα, παραβρέθηκαν, ο Πρόεδρος του Συλλόγου "Ο Παλαμήδης" Θεοδόσης Σπαντιδέας, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Πόπη Καλκούνου, η διοργανωτής των σεμιναρίων Yekaterina Lebedeva, ο τ. Πρόεδρος του Συλλόγου «ο Παλαμήδης» Γιώργος Μαντάς, το Δ.Σ και μέλη του Συλλόγου, οι σπουδαστές του κολεγίου και πολύς κόσμος.
Η δράση, που τελεί υπό την αιγίδα του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. Δήμου Ναυπλιέων, οργανώθηκε από την Διευθύντρια του Κολλεγίου Yekaterina Lebedeva.

Δεν υπάρχουν σχόλια: