Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

ΣΥΡΙΖΑ: Τριγμοί…. Ρωγμές… Κατάρρευση!


Ο ΣΥΡΙΖΑ της Ελπίδας δεν υπάρχει πια. Εκατοντάδες στελέχη του, σε ολόκληρη την Πελοπόν νησο, άνθρωποι που πίστεψαν… που συγκρού στηκαν… που αγωνίστηκαν και νίκησαν, τον εγκαταλεί πουν.
Οι τριγμοί, των πρώτων ημερών μετά τη συμφωνία, έγιναν ρωγμές και οι ρωγμές, μετά την ψήφιση του 3ου Μνημονίου έφεραν την κατάρρευση.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα, στην ΑΡΓΟΛΙΔΑ, δεν έχει πια αξιόμαχη οργανωτική ραχοκοκαλιά. Έχασε την αυτοδιοικητική παρουσία. Στερήθηκε τον Βουλευτή του. Οι ψηφοφόροι του τον εγκαταλείπουν κατά εκατοντάδες.


Θα αντέξει τη δοκιμασία της μετατροπής του σε κόμμα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς; Οι εκλογές θα το δείξουν. Οι εκλογές που, θα γίνουν στις 20 Σεπτεμβρίου και, θα τον βρουν με τα στελέχη που του έφεραν τη νίκη της 25 Ιανουαρίου να βρίσκονται απέναντί του.
Στις σελίδες 5, 7 και 14, της έντυπης έκδοσης της εφημερίδας θα βρείτε δημοσιευμένα και θα διαβάσετε το σκεπτικό των παραιτήσεων και τα ονόματα των δεκάδων παραιτηθέντων στελεχών του, για να βγάλετε μόνοι σας τα όποια πολιτικά συμπεράσματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: