Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

ΑΡΓΟΣ: Με 3 εκδηλώσεις, το Σαββατοκύριακο, ο Δήμος αξιοποιεί την Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος»

Η  Αίθουσας Τέχνης & Πολιτισμού "Μέγας Αλέξανδρος" (στο Άργος , Αγίου Κωνσταντίνου 29) δείχνει να επαληθεύει τον χαρακτηρισμό της, από τον πρώτο κιόλας μήνα της λειτουργίας της.
Το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Νοεμβρίου, φιλοξενεί δύο επιμορφωτικές ομιλίες (σε ιατρικά θέματα) και μία μουσικοθεατρική παράσταση.
Αναλυτικότερα οι εκδηλώσεις είναι:
Σάββατο 28-11-2015  & ώρα 6:00 μ.μ
Ο Δήμος Άργους Μυκηνών αι η Ελληνική Γραμματεία Ομοιοπαθητικής διοργανώνουν επιμορφωτική ομιλία "Έλεγχος και Διαχείριση  του Στρες με την Ομοιοπαθητική Ιατρική και τη μέθοδο της Βιοανάδρασης".
Το θέμα θα αναπτύξουν οι ιατροί Πετρούλα Δρόσου και Πέρσα Κυβέλου, μέλη της Πανελλήνιας Ιατρικής Ομοιοπαθητικής Εταιρείας. Θα πραγματοποιηθεί και έλεγχος του στρες σε όσους επιθυμούν.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.


Κυριακή 29-11-2015 & ώρα 11:00
Ο Ιατρικός σύλλογος Αργολίδας, η Ελληνική Αιματολογική Εταιρεία και ο Δήμος Άργους Μυκηνών διοργανώνουν ανοιχτή ενημερωτική Εκδήλωση για τη Μεταμόσχευση Μυελού των Οστών.
Ομιλητές θα είναι ο Αιματολόγος Ιωάννης Αδαμόπουλος, Διευθυντής Αιματολογικού Τμήματος Γενικού Νοσοκομείου Μςσσηνίας και η Αιματολόγος Μαρία Παγώνη, Διευθύντρια Αιματολογικής Κλινικής και Μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών Νοσοκομείου Ευαγγελισμός.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Κυριακή 29-11-2015 & ώρα 8:00 μ.μ.
Ο Δήμος Άργους Μυκηνών συνδιοργανώνει με την Χορωδία της Νέας Κίου και την θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου της Νέας Κίου, μουσικοθεατρική παράσταση "Αφιέρωμα στο Μίκη Θεοδωράκη".

Αντί εισιτηρίου, οι συντελεστές της παράστασης, σας προτείνουν να φέρετε μαζί σας και να παραδώσετε τρόφιμα (όποια και όσα εσείς θέλετε), τα οποία στη συνέχεια θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Άργους Μυκηνών, για στήριξη  των πολιτών που το έχουν ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: