Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

ΝΑΥΠΛΙΟΝ: Ο Προοδευτικός Σύλλογος Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ τίμησε τον Γιώργο Μαντά

Ο Γιώργος Μαντάς με τον εγγονό του Γεώργιο-Βαλέριο
και την κόρη του Άννα Μαντά
Βλέποντας την φωτογραφία αυτή, σκέφτηκα να γράψω «από το ρόδο βγαίνει αγκάθι και από το αγκάθι ρόδο», υπονοώντας ότι ο Γιώργος Μαντάς απέκτησε κόρες και η κόρη του Άννα χάρισε έναν άλλο Γιώργο Μαντά. Μετά άλλαξα γνώμη σκεπτόμενος ότι κάποιοι θα ερμηνεύσουν διαφορετικά την φράση μου και έτσι… δεν το γράφω.
Καταθέτοντας όμως την αγάπη μου για τον φίλο Γιώργο Μαντά, που τιμήθηκε προχθές από τον ΠΑΛΑΜΗΔΗ, καταγράφω και τον σεβασμό μου στον άνθρωπο που κράτησε τον Προοδευτικό Σύλλογο «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ» ζωντανό, σε δύσκολους καιρούς και … με δύσκολους ανθρώπους.

Η απόκτηση ιδιόκτητης πανέμορφης στέγης, για τον ιστορικό σύλλογο, ήταν το δεύτερο μεγάλο του επίτευγμα. Και η αλώβητη παράδοση της διοίκησης σε μια επόμενη γενιά άξιων συνεχιστών, ήταν ο επίλογος της δημόσιας παρουσίας του. Μιας παρουσίας από την οποία ωφελήθηκε ψυχική ικανοποίηση και απόκτηση πιστών φίλων. Μιας παρουσίας κατά την διάρκεια της οποίας πρόσφερε, γνώσεις, γνωριμίες, κόπο και χρήμα, για το κοινό όφελος.
Η μέγιστη των τιμών, όμως, την οποία και θα απολαμβάνει εφ’ όρου ζωής ο Γιώργος Μαντάς, είναι το «Καλημέρα Πρόεδρε», που θα ακούει συνεχώς να του λένε οι συμπατριώτες του, χαρίζοντάς του και ένα πλατύ χαμόγελο «από καρδιάς».
Π.Ι.Δ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: