Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Στο «φουρνιστό μαντζούνι»

Η φτώχεια θέλει καλοπέραση. Και αυτό, οι Κορίνθιοι το γνωρίζουν και το εφαρμόζουν. Οι πεζόδρομοι της ιστορικής πόλης, οι γειτονιές και τα χωριά, με τα ξεχωριστά μαγαζιά το επιβεβαιώνουν. 

Και βεβαίως, όταν λέμε καλοπέραση αυτό μπορεί να σημαίνει παραδοσιακά καφενεδάκια ή σύγχρονες καφετέριες, μπορεί να σημαίνει μεζεδοπωλεία ή φαγάδικα και μπορεί να σημαίνει έντεχνη μουσική με μικρά νεανικά σχήματα ή λαϊκή μουσική από πιο γνωστά (και εκτός συνόρων Κορινθίας) ονόματα.
Διαβάστε, τι έγραψε για σας η Νάνση.


Όπως κάθε Πέμπτη
Με Finger Foods για συνοδευτικά, ιδανικά για την περίπτωση καθώς όπως δηλώνει και το όνομα τους, δεν απαιτούν τραπέζι ενώ υπάρχουν «κάπου εκεί» όλη τη βραδιά. Μικρές μερίδες με δημιουργικές ιδέες παρουσίασης, που συνοδεύουν ό,τι υπογράφει ο Παναγιώτης Γερονικολός.
Αυτή την Πέμπτη, αλλά και κάθε Πέμπτη λοιπόν, λίγο πριν ή λίγο μετά τις 10.00 το βράδυ, ο εν λόγω bartender  θα είναι πίσω από τον πάγκο του «MR Bogart» με νέες αλλά και all time classic συνταγές για τα cocktails σου. Επιμένω στο… «Hawaiian spice» … σκοτεινό όσο το μαύρο ρούμι …  

Στο «φουρνιστό μαντζούνι»
Το μπακάλικο- μεζεδοπωλείο με τη retro διάθεση και την παρεΐστικη ατμόσφαιρα … ή αλλιώς… το «φουρνιστό ματζούνι»… Ωραίοι μεζέδες, καλοψημένα κρεατικά. Μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις παστουρμά με λευκή σάλτα και μανιτάρια. Θεϊκό!

Είναι rock
Οι Τρίτες στο «Motown» είναι rock και φυσικά Πάνος Περιβολάρης στα πλατό!
Only rock..

Ο μαυροπίνακας
Σίγουρα όλοι έχουμε μια τραυματική εμπειρία από τα σχολικά μας χρόνια «Στον πίνακα τώρα»! ή στη καλύτερη «Στον πίνακα παρακαλώ»! Οι καιροί άλλαξαν τα χρόνια πέρασαν ήρθε η νοσταλγία, μια γλυκιά  νοσταλγία που κάνει το trend… Ο μαυροπίνακας -ακούω τη φωνή μέσα μου… όχι πάλι εμένα… - Προσδίδει στιλ και δίνει πρόταση και μάλιστα νέα πρόταση από την ανανεωμένη πλέον κουζίνα του «Soul Kitchen». Νέες γεύσεις, νέα πιάτα όλα με την υπογραφή του Παναγιώτη Μερζιώτη και των συνεργατών του. Το ζητούμενο των παιδιών είναι ένα «Ένα χαμόγελο ικανοποίησης στο τέλος του γεύματος»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: