Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Η Νάνσυ σας ξεναγεί στα στέκια της πόλης για καφέ, ποτό, πρόχειρο φαγητό και μουσική

Φοιτητικά
Οι φοιτητές εκτός από τη γνώση αναζητούν και τη διασκέδαση. Βραδινές εξορμήσεις λοιπόν στην πόλη, ή αλλιώς στην πιο famous γειτονιά της πόλης και μάλιστα στο café «Balibar». Τα πράγματα είναι απλά, σε περίπτωση που δεν έχεις πάρει πτυχίο -βασική προϋπόθεση-, αν σου αρέσει η δυνατή μουσική - επίσης βασική προϋπόθεση- και δε θέλεις να ξοδέψεις μια περιουσία -άλλη μια βασική προϋπόθεση- το «Balibar» σου δίνει τη λύση. Οι φοιτητικές βραδιές είναι γεγονός.


Με άρωμα και γεύση
Ένα café με γευστικές προτάσεις και άρωμα εποχής… Ροφήματα, open sandwich,  κρύα πιάτα, άφθονη μπύρα, αλλά και ιδιαίτερα αλλαντικά καθόλου «ενοχικά» μόνο γκουρμέ, με πλούσια γεύση και ταυτότητα,  δίνουν τη σωστή απάντηση… Στο φωτεινό «Porto Antico» που βρίσκεται στο εμπορικό πάρκο «Mare west»’…

«ΤΗΕ FINAL ACT»
Πριν από ένα χρόνο και για την ακρίβεια στις 31/10/14 οι «THE FINAL ACT» ήταν έτοιμοι για το πρώτο τους live, για την πρώτη τους εμφάνιση, στο «café del mare»! «Από εκείνο το βράδυ και μέχρι σήμερα η διαδρομή μας έντονη, με δυνατές συνεργασίες αλλά και όμορφες αναμνήσεις», συμπληρώνει η Αθηνά Τσαρμπού , «Το μόνο σίγουρο που μπορούμε να πούμε για το μέλλον, είναι ότι θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε ! Σας ευχαριστούμε όλους που μας στηρίξατε !»
THE FINAL ACT 
Ηχοληψία: Νότης Τσαρμπός, Αντώνης Κοντόζογλου.
Φωτισμός:  Γιώργος Κακογιάννης. 
Κάμερες: Σωτήρης Ζησίδης.
Φωνή: Πάνος Περιβολάρης.
Μπάσο: Πάνος Αντωνόπουλος.
Κιθάρα: Πέτρος Σπίθης.

Τύμπανα: Αθηνά Τσαρμπού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: