Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Μνημόνια, μνημόνια, μνημόνια...

Μνημόνια! Μνημόνια! Μνημόνια! Για εμάς για τα παιδιά μας, για τα εγγόνια μας, για τα δισέγγονά μας... Μνημόνια να φάνε κι κότες! Μνημόνια με δεσμεύσεις για πλήρη εξαθλίωση του λαού, πλην εκλεκτών.
Πριν ενάμιση χρόνο η πρόταση Χαρδούβελη για λήψη μέτρων λιγότερο από ένα δις ήταν προδοσία, ξεπούλημα από συνεργάτες γερμανοτσολιάδες και προδότες. Κάθε πράξη προπηλακισμού κυβερνητικών στελεχών, ήταν πατριωτική αντίδραση αντίστασης.
Τα έλεγαν αυτά οι τύποι που το 2002 όταν εξαρθρώθηκε η 17 Νοέμβρη ούρλιαζαν ότι πρόκειται για μεθοδευμένη κυβερνητική κίνηση αποπροσανατολισμού από τα καυτά προβλήματα του λαού. Πότε; Το 2002 που όπως παραδεχόμαστε πλέον όλοι, δέναμε τα σκυλιά με τα λουκάνικα, ενώ τώρα δεν υπάρχουν καυτά προβλήματα γιατί τα έλυσαν νεοπατριώτες μιμητές του Στάλιν και οι ακροδεξιοί τους συνεταίροι, με συμπαράσταση της ΠΟΕΣΥ που έβαλε μαύρο στην ενημέρωση, για να περάσουν στα σκοτάδια τα νέα μέτρα των δυο καινούριων μνημονίων, η φορολογική λαίλαπα και η ασφαλιστική εξαθλίωση, προς δόξαν της άλωσης της δημοκρατίας.


Όταν η ηγεσία της τέταρτης εξουσίας (ΜΜΕ) συνειδητά και συντεταγμένα συντάσσεται με την εκτελεστική εξουσία (κυβέρνηση) τότε μιλάμε για κατάλυση της δημοκρατίας. Το γράψαμε και προ ημερών. Η δημοκρατία εάλω... και έπεται και συνέχεια.
Το μόνο που μένει είναι να δούμε την κομψευομένη κυβερνητική εκπρόσωπο, που πανηγυρίζει για το νέο success story των 9 δις €, να μας ρίξει και καμιά ζεμπεκιά να μας ανεβάσει. Αλλά πού θα τη δούμε; Φυσικά στα Τσιπροκάναλα της ΕΡΤ που βρίσκονται πιστά και υποταγμένα στις ιδεοληπτικές απόψεις και θέσεις του νέου Στάλιν, Αλέξη Τσίπρα.
Αντί για χρόνια πολλά, άντε και μνημόνια πολλά...

Η Νομαρχιακή Επιτροπή
ΠΑΣΟΚ Αργολίδας


Δεν υπάρχουν σχόλια: