Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Τάσος Λάμπρου προς Δημήτρη Σφυρή: «Αφήστε τα μπαλώματα» και φτιάξτε σωστά οδικά τμήματα»…

Τάσος Λάμπρου: Δημοτικός Σύμβουλος
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ
Σε προηγούμενες συνεδριάσεις, τόσο του Δημοτικού Συμβουλίου όσο και της οικονομικής επιτροπής εγκρίθηκαν πιστώσεις για την επούλωση λάκκων στους δημοτικούς δρόμους σε όλη την έκταση του Δήμου Ερμιονίδας.

Η οικονομική επιτροπή προχώρησε άμεσα μια ψήφιση- πίστωσης 10.000 ευρώ, για τις άμεσες ανάγκες κυρίως προετοιμασία του Δήμου, κατά την πασχαλινή περίοδο και θα διεξαχθεί ένας πρόχειρος διαγωνισμός συνολικού προϋπολογισμού 50.000, για να καλύψει όλες τις ανάγκες του Δήμου, σχετικά με την συντήρηση της Δημοτικής οδοποιίας. Αυτό είναι μια πάγια τακτική όλα αυτά τα χρόνια, στο Δήμο μας καλύπτει μια αναγκαιότητα, άρα αυτονόητο  ήταν και η σύμφωνη γνώμη-ψήφιση, επί των παραπάνω πιστώσεων. Όμως θεωρώ, πως μέσα στην παρούσα οικονομική κατάσταση του Δήμου μας πρέπει να εφαρμόσουμε μια νέα πολιτική, μια νέα προτεραιότητα, πέρα από την συντήρηση της Δημοτικής οδοποιίας να προγραμματίσουμε ετήσια την επισκευή των δημοτικών δρόμων με νέο τάπητα…


Έτσι θα κατασκευάζεται από την αρχή ένας δημοτικός δρόμος ή τμήμα του και φυσικά θα διαμορφώνεται σιγά-σιγά ένα νέο δημοτικό οδικό δίκτυο, γιατί η λογική και μόνο της συντήρησης και της επούλωσης λύνει προσωρινά το πρόβλημα και όχι οριστικά. Προτείνω για να εντάξουμε στον προϋπολογισμό του Δήμου μας αυτήν την παρέμβαση απαιτείται να αποτελεί κύρια προτεραιότητα της Δημοτικής διοίκησης του Δήμου. Η βελτίωση του οδικού δημοτικού δικτύου και κυρίως του παραλιακού δρόμου Ερμιόνης Πορτοχελίου και με τους συμπληρωματικούς – βοηθητικούς αγροτικούς-δημοτικούς δρόμους πρέπει να είναι ο βασικός μας στόχος κύριο μέλημα συνολικά της διοίκησης  του Δήμου για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: