Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Η Παιδική Χορωδία “τα Σπουργίτια” της Χορωδίας Τρίπολης συμμετείχε στο Φεστιβάλ «Άρτεμις»

Η Παιδική Χορωδία “τα Σπουργίτια” της Χορωδίας Τρίπολης, υπό την καθοδήγηση και διεύθυνση του Καθηγητή Μουσικής και Μαέστρου τους, Διονύση Καραφωτιά, συμμετείχαν σ' ένα εξαιρετικό, απ' άποψης κύρους, ποιότητας και συμμετοχών, Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών, στην Αθήνα.
Ήταν ένα 3ήμερο Φεστιβάλ, με την ονομασία “Άρτεμις”, που οργάνωσαν τα “Εκπαιδευτήρια Μαλλιάρα”! Συμμετείχαν οι ακόλουθες οκτώ χορωδίες -επτά Ελληνικές και μια Αμερικάνικη -(Ν. Υόρκη)!
* Παιδική Χορωδία Ωδείου “Κόνταλυ”,
* Παιδική Χορωδία “Μανώλης Καλομοίρης”,


* Μικτή Νεανική Χορωδία “Λεοντείου Πατησίων”,
* Νεανική Χορωδία “Λεοντείου Λυκείου Νέας Σμύρνης”,
* “Palmyra-Macedon Select Choir Νέας Υόρκης”, βραβευμένη δυο φορές με χρυσό μετάλλιο σε παγκόσμια Ολυμπιάδα Χορωδιών,
* Παιδική Χορωδία “Rosarte”
* Παιδική Χορωδία “τα Σπουργίτια” της Χορωδίας Τρίπολης
* Παιδική Χορωδία Νέων “Εκπαιδευτήριων Γ. Μαλλιάρα”.
Αναφερόμενος στην συμμετοχή της Παιδικής Χορωδίας Τρίπολης στο Φεστιβάλ, ο  Μαέστρος, Διονύσης Καραφωτιάς, δήλωσε:

“Προσωπικά, ήταν μεγάλη τιμή που βρέθηκα στην ίδια σκηνή να διευθύνω με τον καθηγητή μου στο Πανεπιστήμιο κ. Νίκο Μαλλιάρα τον οποίο και ευχαριστώ δημόσια για την πρόσκλησή του, όπως και τους παλιούς μου συμφοιτητές και εξαίρετους μουσικούς, Βασίλη Γιώτη και Σάββα Ρακιντζάκη, τον Μιχάλη Πατσέα, τις εκπληκτικές μαέστρους Ρόζη Μαστροσάββα, Κατερίνα Βασιλικού και Jill Davis... Θα ήθελα να ευχαριστήσω, ακόμη, τον Θωμά Καρδακάρη για την άψογη διοργάνωση και βέβαια όλα τα “Σπουργίτια” μας που ακολούθησαν και τραγούδησαν στην εκδήλωση και, φυσικά, τους γονείς τους που εμπιστεύονται τη Χορωδία Τρίπολης., αλλά και το Διοικητικό Συμβούλιο και όλους τους εθελοντές της Χορωδίας Τρίπολης για τη στήριξή τους”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: