Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Το γινάτι (του Πνευματικού) βγάζει μάτι (της Κορίνθου). Η 7η Πανελλήνια Έκθεση Κορινθίας θα γίνει στο Λουτράκι

Η πόλη της Κορίνθου και οι Κορίνθιοι επαγγελματίες έχασαν μια πολύτιμη ευκαιρία προβολής και πρόσθετου τζίρου, εξ αιτίας της αδυναμίας (και του συμπλέγματος) της Δημοτικής Αρχής Αλέξανδρου Πνευματικού, να υπερβεί τις ανασφάλειες του επικεφαλής και των συνεργατών του, έναντι του Βασίλη Νανόπουλου.
Η συνεχής κωλυσιεργία των υπηρεσιών του Δήμου και η επί μήνες άρνηση προώθησης των τυπικών αδειών για χρήση τμήματος της χερσαίας ζώνης του λιμένος, οδήγησε τελικώς την διοίκηση του Επιμελητηρίου στην αναζήτηση εναλλακτικής λύσης, ως προς τον χώρο εγκατάστασης των περιπτέρων.
Ο Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων, ανταποκρίθηκε θετικά και άμεσα σε σχετικό αίτημα του ΕΒΕ Κορινθίας και έτσι, η Έκθεση του Επιμελητηρίου θα φιλοξενηθεί στον εστεγασμένο και στον αύλειο χώρο του Αλεξάνδρειου Συνεδριακού Κέντρου, στον Ισθμό της Κορίνθου.

Η 7η Πανελλήνια Έκθεση Κορινθίας θα γίνει από 5 έως 10 Οκτωβρίου και έχει ήδη τεθεί υπό την αιγίδα της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.
Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κ. Βασίλης Νανόπουλος, θεωρείται βεβαία η συμμετοχή των παλαιών εκθετών ενώ αναπτύσσεται μια δυναμική παρουσίας πολλών νέων εκθετών.

Ο Πήγασος δεν θα αποτελεί το σήμα κατατεθέν όπως είχε προγραμματισθεί, λόγω της επιβληθείσης αλλαγής του χώρου λειτουργίας. Αντ’ αυτού, ως εμβληματικό στοιχείο της διαφημιστικής προβολής που ξεκινά και θα είναι πανελλαδική, θα δεσπόζει η εικόνα του Ισθμού.
Σε συνέντευξη Τύπου την οποία παραχώρησε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, αναλύθηκαν τα προβλήματα που προέκυπταν συνεχώς από τα όργανα του Δήμου (κάτι για το οποίο ο κ. Νανόπουλος δεν έκρυψε την γνώμη του ότι εγίνοντο με επίνευση του κ. Πνευματικού). 

Κορίνθιοι και η Κόρινθος βγαίνουν ζημιωμένοι
από τη διαχείριση του Αλέξανδρου Πνευματικού
Αναφέρθηκε επίσης όλο το ιστορικό των παλυνδρομήσεων αλλά και του ροκανίσματος του χρόνου προετοιμασίας που ήταν φανερό ότι επεδίωκε η Δημοτική Αρχή, με προφανή στόχο την μη διοργάνωση ή την κακή διοργάνωση της Έκθεσης.
Όπως είπε ο κ. Νανόπουλος, η λύση του Ισθμού επιλέχθηκε λόγω της εγγύτητας με την Κόρινθο και ανακοίνωσε πως θα υπάρξει πυκνή συγκοινωνιακή σύνδεση του Αλεξάνδρειου με την πόλη της Κορίνθου καθώς επίσης ότι η είσοδος των επισκεπτών θα είναι δωρεάν.

Η 7η Έκθεση Κορινθίας, το πρόγραμμα της οποίας θα ανακοινωθεί προσεχώς, θα συνοδευτεί από ένα πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: