Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Ο απολογισμός της εναρκτήριας μέρας του 3ου ΝΑΥΠΛΙΟ ARTIVA- Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ 2016

Αριστερά: Ο κ. Θεοδόσης Αντωνιάδης ευχαριστεί
την κ. Γιολάνδα Αθανασοπούλου, την κ.Φανή Παλαμίδη
και τον κ. Κωστής Κωνσταντάρας
Με επιτυχία ξεκίνησε την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου στις 20.00μμ. στην αίθουσα του Βουλευτικού, το 3ο Ναύπλιο ARTIVA - Διεθνές χορωδιακό φεστιβάλ 2016. Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ είχε "Το τραγούδι που σου 'γραφα" (νοσταλγώντας τα παλιά...).


Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ
κ. Θεοδόσης Αντωνιάδης
Στην αρχή της εκδήλωσης ως γνήσιοι οικοδεσπότες υποδέχτηκαν τον κόσμο, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δημήτρης Κωστούρος και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ κ. Θεοδόσης Αντωνιάδης. Στην συνέχεια της βραδιάς η λυρική σοπράνο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής κ. Γιολάνδα Αθανασοπούλου και ο βαρύτονος σολίστ κ. Κωστής Κωνσταντάρας άνοιξαν την αυλαία με μελωδίες και με έντονα ρομαντικά στοιχεία που μας ταξίδεψαν στην εποχή του μεσοπολέμου. Στο πιάνο τους συνόδεψε η διεθνούς φήμης μαέστρος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και πιανίστα κ.Φανή Παλαμίδη.

ΠΑΝΩ: Μεικτό πολυφωνικό σχήμα της χορωδίας 
Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Ναυπλίου 
ΚΑΤΩ: Οργανικό σύνολο "Ηχοχρώματα"
Εν συνεχεία ακολούθησε το μεικτό πολυφωνικό σχήμα της χορωδίας Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Ναυπλίου υπό τη διεύθυνση του κ. Θεοδόση Αντωνιάδη όπου και επίσημα άνοιξε το Φεστιβάλ.

Τέλος, η βραδιά ολοκληρώθηκε με το οργανικό σύνολο "Ηχοχρώματα" υπό τη διεύθυνση του μαέστρου κ. Θεοδόση Αντωνιάδη που παρουσίασε κομμάτια latin, jazz και Soundtracks γνωστών ταινιών του Παγκόσμιου Κινηματογράφου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: