Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Ανάμεσα στους πλουσιότερους νέους της Αυστραλίας βρίσκονται 4 Έλληνες

Η εφημερίδα Australian Financial Review δημοσίευσε για το 2016 τη λίστα με τους πλουσιότερους νέους της Αυστραλίας , BRW Young Rich list. Περιλαμβάνει τους 100 πιο πλούσιους νέους Αυστραλούς. Ανάμεσά τους είναι και 4 επιχειρηματίες με ελληνική καταγωγή.


Νίκος Γεωργαλής
Πρώτο στην λίστα βρίσκουμε τον Νίκο Γεωργαλή, έναν από τους πιο πετυχημένους κτηματομεσίτες στην Καμπέρα. Στην 17η θέση με περιουσία 144.00 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ πέρυσι ήταν στην 36η θέση με περιουσία 72 εκατομμυρίων δολαρίων.

Τιμ Δημητρίου
Ο δεύτερος Έλληνας στην λίστα είναι ο Τιμ Δημητρίου. Ο επικεφαλής των επιχειρησιακών λειτουργιών της Acquire ανά τον κόσμο, έχει βοηθήσει στην επέκταση της ταχείας ανάπτυξης της εκπαίδευσης και της εργασίας των υπηρεσιών της εταιρείας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τον βλέπουμε στην 27η θέση με περιουσία 84.00 εκατομμυρίων δολαρίων ενώ πέρυσι ήταν στην 33η θέση με περιουσία 73 εκατομμυρίων δολαρίων.

Κώστας Δρακόπουλος
Είναι η πρώτη εμφάνιση του Κώστα Δρακόπουλου στη συγκεκριμένη λίστα και βρίσκεται στην 42η θέση με περιουσία 60.00 εκατομμυρίων δολαρίων. Το 2006 ίδρυσε την κατασκευαστική Drakk. Η εταιρεία χτίζει μικρά διαμερίσματα και τα project κυμαίνονται από $5 έως $30 εκατομμύρια.

Kayla Itsines
4η για τους Έλληνες είναι η Kayla Itsines. Με περουσία 46.00 εκατομμυρίων δολαρίων είναι η πρώτη φορά που συμπεριλαμβάνεται στη λίστα και βρίσκεται στην 51η θέση. Η Kayla Itsines και ο αρραβωνιαστικός της έχουν χτίσει μια αυτοκρατορία στον τομέα του fitness. Το 2014 το ζευγάρι ίδρυσε την εταιρεία “The Bikini Body Training”, χρησιμοποιώντας το Instagram για να προωθήσουν την επιχείρηση τους. Τα social media οδήγησαν την εταιρεία τους σε μεγάλη ανάπτυξη και η Kayla έγινε γνωστή σε όλον τον κόσμο, ενώ ήταν ανάμεσα στους 30 ανθρώπους με την μεγαλύτερη επιρροή στο Ίντερνερ σύμφωνα με τους Time’s. Το application τους Sweat with Kayla κοστίζει 55 δολάρια και μόνο στις συσκευές Android, έχει περισσότερα από 1 εκατομμύριο downloads.

Δεν υπάρχουν σχόλια: