Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Τιμήθηκε η απελευθέρωση του Ναυπλίου από τον Προοδευτικό Σύλλογο Ναυπλίου “Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ”

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Βουλευτικού, επετειακή εκδήλωση για την κατάληψη του Παλαμηδίου, το 1822 από τον οπλαρχηγό Στάικο Σταϊκόπουλο και τους άντρες του, και την απελευθέρωση του Ναυπλίου από τους Τούρκους. Ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ” οργάνωσε την εκδήλωση, συμμετέχοντας στον εορτασμό της πόλης.


Τον πανηγυρικό της ημέρα εκφώνησε ο Ναυπλιώτης δικηγόρος κ. Σταύρος Μπέζας και διάνθισαν με τις απαγγελίες ποιημάτων Ναυπλιωτών ποιητών, οι ηθοποιοί κ.Ελπίδα Κομιανού και η κ.Γιάννα Βασιλείου. Ο Σύλλογος βράβευσε τους μαθητές των Λυκείων της πόλης που συγκέντρωσαν τις μεγαλύτερες βαθμολογίες κατά τις τελευταίες πανελλήνιες εξετάσεις. Η εκδήλωση συνοδευόταν υπό τις μελωδίες την Χορωδίας της ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου.

Χαιρετισμούς απεύθηναν ο Πρόεδρος του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου Θεοδόσης Σπαντιδέας, ο Αντιπεριφέρειάρχης Αργολίδας κ.Τάσος Χειβιδόπουλος, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ.Δημήτρης Κωστούρος και ο εκπρόσωπος της γενέτειρας του Πορθητή, Πρόεδρος του Συνδέσμου Ζατουνιστών κ.Ιωάννης Δρούλιας. Παράστησε πλήθος κόσμου, ο Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Παπουλέσης, οι Βουλευτές του Νομού Αργολίδας, ο Πρόεδρος του Συλλόγους απανταχού Ναυπλιέων στην Αθήνα "Ο Ναύπλιος" κ. Κωνσταντίνος Κολόκαςο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου κ. Γιώργος Παϊβανάς, καθώς και εκπρόσωποι της πολιτικής ζωής του τόπου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: