Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Μαθητές σε ρόλο Πρεσβευτή του Δήμου Ναυπλιέων, στο Οttobrunn

Φωτογραφία αρχείου από παλαιότερη εκδρομή στην Ιταλία
Πρεσβευτές του Δήμου Ναυπλιέων θα αποτελέσουν
οι μαθητές της Γ' τάξης του Γενικού Λυκείου Αγίας Τριάδας που πραγματοποιούν, με την στήριξη του Δήμου, πολυήμερη εκδρομή στην αδελφοποιημένη πόλη Οttobrunn στο Μόναχο της Γερμανίας.
Αναφερόμενος στην εκδρομή, που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα, και για την οικονομική στήριξη του Δήμου Ναυπλιέων, χωρίς την οποία δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Κωστούρος, δήλωσε:
«Στις μέρες μας αναδύεται ως αναγκαιότητα η καλλιέργεια της συνείδησης του ευρωπαίου πολίτη με την ταυτόχρονη διατήρηση της εθνικής μας ταυτότητας.
 
ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ: "η νεολαία είναι σε βασική προτεραιότητα
και αποτελεί οδηγό στο Δήμο Ναυπλιέων
Μια τέτοιου είδους εκδρομή, θα αποδώσει προστιθέμενη αξία και ποιότητα στην μαθητική κοινότητα. Οι μαθητές μας θα ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία με πολλαπλά οφέλη. Θα ανοίξουν νέους ορίζοντες σκέψης και δράσης. Συγχρόνως, σε ρόλο πρεσβευτή του Δήμου Ναυπλιέων, θα ξεκινήσουν τη διαδικασία  αδελφοποίησης του σχολείου τους με σχολεία του εξωτερικού».
«Ο Δήμος»
συμπλήρωσε ο κ. Κωστούρος, «θα είναι ανοιχτός σε κάθε σχολείο που θα εκφράσει και θα αιτηθεί μια ανάλογη πρόταση. Η εκπαίδευση και γενικότερα η νεολαία είναι σε βασική προτεραιότητα και αποτελεί οδηγό στο Δήμο Ναυπλιέων».


Δεν υπάρχουν σχόλια: