Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Σε κλίμα κατάνυξης έγινε ο εορτασμός του Αγίου Διονυσίου



Της Ειρήνης Κορδώνη
Είναι μεγάλη η αρετή του δικαίου, όταν έχει τους ίδιους φίλους με τον Θεό". (Αγ.Ιωάν.Χρυσ.)
Προς τους Δικαστικούς Υπαλλήλους Περιφέρειας Πρωτοδικείου Ναυπλίου:
...Αγαπητοί συνάδελφοι!...σήμερα παρευρεθήκαμε στη θεια λειτουργία και εορτάσαμε τη μνήμη του προστάτη μας Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη, μέσα σε κλίμα ευλάβειας και κατάνυξης!
Ενώσαμε τις προσευχές μας, Δικαστές, Εισαγγελείς, Δικηγόροι και Δικαστικοί υπάλληλοι εν ενεργεία και μη...Συγκινητική δε, υπήρξε η μεγάλη συμμετοχή των
συνταξιούχων συναδέλφων μας!...
 
Στόχος μας, είναι η εορτή αυτή, ν’ αποτελέσει έναν "ενωτικό θεσμό", συναδελφικότητας, αλληλεγγύης, συνεργασίας, ομόνοιας, ευγνωμοσύνης, αλλά και πόλο δύναμης, υπομονής και αντοχής στην εκτέλεση των καθηκόντων μας, που σήμερα όσο ποτέ άλλοτε, καλούμεθα να εκτελέσουμε με περισσότερη ευσυνειδησία και υπευθυνότητα!!
Οι συνθήκες δυσκόλεψαν, τα χρόνια έγιναν πέτρινα, αλλά εμείς οφείλουμε να συνεχίζουμε και να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και όλοι μαζί τις ενέργειες για την επίτευξη της απονομής της δικαιοσύνης!!
....Το κερί άναψε στη μνήμη Του
και μια προσευχή φτερούγισε από τα χείλη μας, ....δέηση, για βοήθεια και υγεία όλων μας, αλλά κυρίως για ίαση κάποιων συναδέλφων μας, στους οποίους ευχόμαστε γρήγορα περαστικά και σιδερένιοι!!!!
....Να ‘μαστε καλά, λοιπόν συνάδελφοι και του χρόνου με τα εφόδια, που παρακαλέσαμε τον Άγιο να μας χαρίσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: